seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Presentació d'audiovisual 3D i banc d'imatges, Turisme Terres de l'Ebre (Roquetes, 20-03-13)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dijous, 21 Març 2013

turisme terres ebre 3d.flvEls consells comarcals de les Terres de l'Ebre presenten un audiovisual amb tecnologia 3D per reforçar la imatge turística del territori. Amb la finalitat de destacar les característiques úniques i pròpies de la marca Terres de l'Ebre, i impulsar la dinamització del turisme del territori, els quatre consells comarcals han presentat un vídeo, realitzat amb tecnologia 3D, que destaca les potencialitats i els atractius turístics de la zona. A la presentació, realitzada al cinemes Ocine de Roquetes, han assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, el conseller portaveu del govern del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Antonio Suárez, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Montsià, Mari Cruz Sabaté, el delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas, i altres representants institucionals i del sector del turisme de les Terres de l'Ebre.

turisme terres ebre 3dEl banc audiovisual i d'imatges de les Terres de l'Ebre està composat per una col·lecció d'imatges del territori i dos vídeos realitzats amb tecnologia 3D. Una versió curta, de només 4 minuts, que presenta una composició més dinàmica i la música del qual ha estat cedida pel grup Xeic!, originari de Roquetes. I, també, una versió més extensa, de 15 minuts, que està configurat per un muntatge que invita a la reflexió i al pensament mitjançant unes imatges úniques del territori.
Aquesta peça audiovisual ha estat l'última tasca realitzada pel consorci de dinamització turística de les Terres de l'Ebre. Un consorci composat pels consells comarcals del territori i que actualment es troba en fase de liquidació. Al llarg de la seva existència, el consorci ha realitzat diferents projectes per dinamitzar i impulsar el turisme a la zona. (Consell Comarcal del Baix Ebre - Difusió Corporativa)

Fes un clic per veure el vídeo