seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

VI Curs d'iniciació a l'excursionisme (del 04 al 28 d'octubre)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dimarts, 25 Setembre 2012

VI curs LA JOCAAmb el president, Carles Lluís i el secretari de La Joca-Club Alpí, Albert Solé, en parlem d'aquesta sisena edició del curs d'iniciació a l'excursionisme. Amb ells també fem un repàs a l'agenda de properes activitats de l'entitat.
El Curs el realitzaran Monitors homologats per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Monitors de Lleure. Caldrà presentar la sol•licitud signada pels pares o tutors. Amb sortides, acampada i xerrades que tindran lloc al mateix local de l’entitat entre les 20:00 i les 21:30 hores. L’organització es reserva el dret d’aplicar les mesures necessàries per al bon funcionament del curs, i modificar el programa en cas necessari. El comportament ha de ser cívic amb la natura i amb la resta de participants. S’ha de portar roba i calçat adequat, i cantimplora. El  fet  d’inscriure’s  i  participar  al  curs, suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Per més informació i inscripcions:

Al local del Centre (C/ Sant Bertomeu, 6, Roquetes, els dijous a les 22:30 hores), a la Barberia Joan Carles (C/ Sant Antoni 6, Roquetes) o via e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Data límit inscripcions:  30 de Setembre. Edat: entre 8 i 14 anys. Places Limitades: 20. Import Inscripció: 25 € (Inclou Llicència Federativa 2012).

Fes un click per veure el vídeo

Més informació: www.lajoca.net