seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

RECULL - III Km Vertical - 1ª Expo Trail i 1ª Marxa Vall d'en Pastor

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dijous, 20 Setembre 2012

III KMV

La cursa va estar tot un èxit de participació i organització, la crono-escalada al cim de Caro, era la darrera prova puntuable per al 3er campionat de curses verticals i que forma part del cinquè circuit de “Curses de Muntanya” de les Terres de l’Ebre.

Amb un recorregut de 7 km i un desnivell positiu de 1363 metres, es van dinamitar tots els registres d’anteriors edicions. Amb Joan Freixa,  com a guanyador absolut amb un temps de 55 minuts i 57 segons;  acompanyat al podi per Benjamí Prades i Gerard Españó.

En dones, Mireia Santesmasses amb 1:10:52h fou la vencedora i Ragna Debats (2ª) i Mª Pilar Prades en tercer lloc.

Cal destacar, el temps de les joves promeses, que ens van confirmar la bona salut d’aquest esport al nostre país. David Prades, va estar el més ben classificat en sub-23  i Xavier Jové en la categoria junior. El corredor local més ben classificat, Abderrahim El Qayed en la desena posició. També, als primers atletes en traspassar la línia de meta per part del Trail Roquetes, Miriam Ferrando i Jordi Bonavila.

Durant tota la jornada, al pavelló municipal de Roquetes, es va celebrar la primera fira Expo Trail Kmv, que va tenir una molt bona resposta pel que fa a expositors i a nombre de visitants. La inauguració de la fira, va anar a càrrec de la representant territorial de l’esport de les terres de l’Ebre, Cinta Espuny, acompanyada de l’alcalde de Roquetes, Paco Gas i del regidor d’esports, Josep Codorniu. També hi van ser presents, el president del Consell Esportiu, Pere Panisello, el president de l’associació esportiva de “Curses de Muntanya” de les Terres de l’Ebre, Jordi Bort i el president del Trail Roquetes, Albert Segura.

La fira i la cursa van anar acompanyades d’una marxa per la Vall d’en Pastor que, finalment, va comptar amb 70 participants.

L’entitat organitzadora, Trail Roquetes,  agraeix La tasca dels  col·laboradors, que va estar fonamental i valora molt positivament aquesta edició pensant en preparar la del 2013.

Fes un click per veure el vídeo

Fes un click per veure les fotos Inauguració Expo Trail (Aviat, les fotos de la Fira)

Mes informació : kmverticaro.blogspot.com