seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

El passat dissabte 28 de gener, el Moto Club Roquetes va rebre dos premis concedits per la Federació Catalana de Motociclisme

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Divendres, 03 Febrer 2012

Moto Club

El passat dissabte 28 de gener, el Moto Club Roquetes va rebre dos premis concedits per la Federació Catalana de Motociclisme, on va destacar la presència del campió mundial de Superbikes, Carles Checa. El lloc on es van fer entrega d'aquests guardons va ser el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès.

Guanyadors del trofeu al MILLOR CLUB ORGANITZADOR 2011 DE TURISME EN MOTO, per la Vuitena Concentració Motera Roquetes-Terres de l'Ebre. Aquest és el reconeixement més important en els vuit anys d'història, perquè representa l'esforç sense res a canvi d'un gran col·lectiu, el Moto Club Roquetes. La filosofia d'aquesta trobada és crear un bon ambient, poder parlar de tot i fer turisme en moto per les Terres de l'Ebre.
Es confirma la data del primer cap de setmana de juny de 2012 per a la novena concentració Motera (Roquetes - Terres de l'Ebre), que tornarà a ser puntuable per al Campionat Català de Turisme en Moto.
També han estat campions de Catalunya de Supermotard en la categoria SM ROAD, gràcies a la puntuació obtinguda pels pilots Sergio Trigo i Francisco Trigo, campió i subcampió de la categoria, respectivament. Recordem què aquesta categoria forma part del campionat que organitza la Federació Catalana de Motociclisme i engloba motocicletes derivades de motocross, enduro o trail amb motors de 4 temps superiors a 250cc. i fins a 750cc, així com motors de 2 temps superiors a 120cc. i fins a 300cc.

Ara des-de l'entitat, s'està treballant per organitzar el proper diumenge (04-03-12), la matinal "Festa de la moto", abans però, divendres (02-02-12) es durà a terme la presentació de la nova temporada del club, amb els pilots, les motos, els equips i les moltes activitats a nivell social que properament organitzarà el Moto Club Roquetes.

Fes un click per veure el vídeo