seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

Esports - Resultats de la jornada i la prèvia d'un cap de setmana que pot tenir partits suspesos a causa del mal temps.

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Divendres, 03 Febrer 2012

Volei

CLUB VOLEI ROQUETES

Jornada de resultats adversos per als diferents equips del Club Volei Roquetes. Les nombroses baixes en el sènior femení continuen condicionant a les roqueteres per poder desenvolupar el seu millor joc.
En aquesta propera jornada, destacar l'inici de la segona fase del juvenil, que rebrà al Barça (invicte) a les 10,20 de dissabte al pavelló de Roquetes. Aquesta segona fase, enfrontarà als sis millors equips de la categoria per aconseguir un dels quatre bitllets que donen l'opció de jugar la fase final de Catalunya.

Fes un click per veure el vídeo

CFSRCLUB FUTBOL SALA ROQUETES

Pluja de gols en el partits disputats pel Club Futbol Sala Roquetes, resultats molt abultats i que varen tenir com a protagonistes els gols. destacar la victòria aconseguida pel sènior masculí A davant el Catllar B per 12-4, tot i que va costar obrir la llauna, a partir de la segona diana local, el resultat es va posar molt favorable fins arribar al marcador final de vuit gols de diferencia.

Fes un click per veure el vídeo

CDR

CLUB DEPORTIU ROQUETENC

Resultats de la jornada de les diferents seccions del Club Deportiu Roquetenc. La jornada es tanca amb tres derrotes i 2 empats per als als equips de l'escola de futbol i pel que fa als equips en competició federada, tres victòries, dos empats i dos derrotes.
Destacar el bon resultat del Roquetenc A davant el Bonavista (3-0) i l'empat del Roquetenc B amb el Campredó (0-0), els dos jugats dissabte al municipal de Roquetes.

roquetencfutbol.blogspot.com

NOTA DEL CONSELL ESPORTIU DEL BAIX EBRE

Seguint les indicacions de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, i davant  l'actualització de la fase d'alerta per nevades, queda suspesa tota l'activitat esportiva prevista per aquest cap de setmana organitzada per aquest Consell Esportiu, des del divendres 3 fins al diumenge 5 de febrer inclosos, així com tots els partits que equips del Baix Ebre hagin de jugar fora de la nostra comarca.  La suspensió afecta a tots els esports convocats (cros, futbol 7, futbol sala, voleibol, handbol, natació...).