Festa d'aniversari del Marc

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dimarts, 16 Juny 2015

IMG-20150609-WA0010           

Albert Giné, ultrafondista de Roquetes, recorrerà més de 1000 Km per solidaritat amb un nen de Roquetes.


El corredor ultrafondista de Roquetes Albert Giné va marxar, el divendres 12 de juny de 2015, fins a Fontibre per recórrer els més de 1000 Km del GR99 o Camí de l'Ebre, amb l'objectiu solidari d'ajudar a un nen de Roquetes que va néixer al cap de 25 setmanes de gestació, pesant només 620 grams i que ha hagut de patir una operació múltiple de sis òrgans.
Albert Giné es va quedar impressionat en conèixer al nen Marc Segarra Leonardo i les seves ganes de viure i lluitar havent nascut nounat per una malaltia de la seva mare, necessitar durant 10 mesos l'ajut d'una bombona d'oxigen per respirar i mesos després diagnosticant-li un càncer al fetge. Tot i les sessions de quimioteràpia, finalment va ser sotmès a una operació de trasplantament múltiple de sis òrgans. Albert Giné ha volgut donar a conèixer la lluita d'aquest nen, recorren els més de 1000 Km del Camí de l'Ebre, des de Fontibre fins a la desembocadura, tal com explica, buscant la solidaritat de la gent.
Avui en dia Marc fa vida quasi normal, ja no té càncer, menja molt i el més important, se'l veu molt feliç.
D'aquesta iniciativa solidaria i de la gran festa d'aniversari per al Marc en parlem, d'esquerra a dreta, amb el mateix Albert Giné, Ivan Garcia, membre del Trail Roquetes i Sílvia Pla, membre del Comerç Agrupat de Roquetes (CAR).