Col·locació de la primera pedra del nou CAP i Base del SEM a Roquetes - 28-03-15.

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dilluns, 30 Març 2015

Col·locació de la primera pedra del nou CAP i Base del SEM a Roquetes - 28-03-15

El dissabte 28 de març de 2015 el conseller de Salut Boí Ruiz ha assistit a l'acte de col·locació de la primera pedra de l'edifici on s'ubicarà el nou Centre d'Assistència Primària de Roquetes i també una nova Base Comarcal del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). El nou equipament, amb un pressupost de gairebé 3 milions d'euros, serà una de les poques inversions que el Departament de Salut realitzarà a les Terres de l'Ebre. Fes clic per veure el vídeo.

El conseller va ser rebut a les portes de l'ajuntament per l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, els regidors de l'equip de govern i la majoria de regidors de l'oposició, on acompanyats també pel director dels Serveis Territorials de Salut a les Terres de l'Ebre, Albert Gómez, van visitar les diferents dependències de la casa consistorial. A continuació es van desplaçar al saló de plens on el conseller de Salut Boi Ruiz va signar al Llibre d'Honor de la ciutat i després tant l'alcalde com el conseller van dirigir unes paraules als assistents.

Tot seguit, la comitiva va abandonar l'ajuntament i van fer un recorregut a peu per la vora del canal, passant per davant de les dependències de la policia local, el parc infantil i l'edifici del mercat municipal de Roquetes.

Resseguint el carrer Major i l'avinguda Port de Caro, es van desplaçar fins als terrenys on s'ha de construir el nou CAP de Roquetes i també una nova Base Comarcal del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), per assistir a l'acte de col·locació de la primera pedra. Allí va ser rebut pels responsables de la base comarcal del SEM a Roquetes, els qui li van mostrar les dependències que actualment estan disposades en barracons prefabricats.
Una persona responsable del projecte, obra de Tarrús i Bosch arquitectes, va explicar als assistents per mitjà d'un plafó que contenia els plànols de l'edifici, les característiques més destacades de la construcció.

Després d'escoltar les explicacions tècniques de l'obra es va procedir a l'acte col·locació de la primera pedra. El conseller de Salut Boí Ruiz i l'alcalde de Roquetes, Paco Gas van signar els documents on es deixava constància d'aquest acte dipositant-los a l'interior d'un tub metàl·lic on també es van introduir un exemplar del recull de notícies de l'any 2014 de Roquetes Comunicació, d'un diari del dia i diferents monedes de curs actual, per col·locar-ho tot dins de la primera pedra. Seguidament les diferents autoritats presents i també algunes de les persones assistents, van tirar unes palades de terra per tal de cobrir la pedra.

A continuació acompanyats pel director dels Serveis Territorials de Salut a les Terres de l'Ebre, Albert Gómez i el gerent de l'Institut Català de la Salut a les TT.EE., Pere Montserrat, es van realitzar els parlaments oficials a càrrec del conseller de Salut Boí Ruiz, l'alcalde de Roquetes Paco Gas i la directora de l'Àrea Bàsica de Salut Est i Oest de Tortosa, Rosina Dalmau.

Les obres de construcció del nou Centre d'Assistència Primària de Roquetes i la nova Base Comarcal del Servei d'Emergències Mèdiques tenen previst un període d'execució de les obres de 14 mesos.