L'Ajuntament de Roquetes felicita a Noèlia, primer nadó de Catalunya i de l’Estat del 2015.

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Divendres, 09 Gener 2015

L'alcalde de Roquetes Paco Gas i la regidora de Qualitat de Vida, Maribel Belmonte, han felicitat personalment en nom de l'Ajuntament, a Noèlia Martí Benet, filla d'una família de Roquetes, que naixia 32 segons després d'entrar l'any 2015 a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La nena, nascuda d'un part amb cesària amb un pes de 2,765 quilos, ha estat la primera catalana del 2015 i també, el primer nadó de tot l'Estat. Fes clic aquí per veure el vídeo.

Noèlia, filla d'Òscar Martí Gui de 37 anys i Raquel Benet Gisbert de 36 anys, té un germanet de 4 anys que es diu Unai i tots quatre viuen a la Plaça de la Raval Nova de Roquetes. La Raquel ha explicat que tenia programada una cesària per divendres 2 de gener, però que el dimecres 31 de desembre a la tarda va posar-se de part amb contraccions. Ingressava a l'hospital cap a les cinc de la tarda i la nena naixia quan passaven 32 segons de la mitjanit. Casualment, la mare de la Raquel és infermera de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on ha nascut la Noelia.

L'alcalde de Roquetes Paco Gas, es mostrava content pel fet que el primer nadó de l'any a Catalunya fos d'una família de Roquetes i que després d'un bon part, tant la mare com la xiqueta es troben bé, un fet destacat que la ciutat de Roquetes ha volgut reconèixer.

La Noèlia també va rebre la visita del conseller de Salut, Boi Ruiz, que com ja és habitual el dia 1 de gener visita al primer nadó de Catalunya que, com fa dos anys, ha coincidit al Verge de la Cinta de Tortosa. El conseller va estar acompanyat per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; el director de serveis territorials de Salut a l'Ebre, Albert Gómez; i el director de l'Hospital Verge de la Cinta, Salvador Pallejà, entre altres directius de l'ICS i del centre sanitari.