seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Inauguració del carrer ''Odón Segarra (1900-1960) Farmacèutic'' - 20-09-14.

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dilluns, 22 Setembre 2014

Inaug_Carrer_Odon_SegarraEl dissabte 20 de setembre de 2014 va tindre lloc l'acte d'inauguració del carrer ''Odón Segarra (1900-1960) Farmacèutic'', situat al centre urbà de Roquetes cantoner amb el carrer Major. A l'acte van ser presents la vídua Ortensia Escobedo, fills, nets i familiars d'Odón Segarra a més regidors de l'Ajuntament i amics de la família. L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, va voler destacar en el seu parlament la unanimitat de tots els partits polítics del consistori a la proposta feta pel seu nét, Pere Segarra, de posar el nom del seu iaio a aquest carrer, que tot i ser dels més antics i cèntrics de Roquetes, encara no tenia nom. Clic aquí per veure vídeo i fotos.


En les dues últimes legislatures aquest ha estat el tercer nom que es posa a un carrer de la ciutat, l'any 2009 va ser el passeig del canal que es va dedicar al que va ser el primer alcalde de Roquetes, Ramon Bosch i Rosell i l'any 2011 es va dedicar un carrer nou del municipi a l'escriptor i filòsof Ramon Llull. L'alcalde Paco Gas, va lloar la persona d'Odón Segarra, pel que va representar per la població la seva professió de farmacèutic i pels actes de voluntariat que va portar a terme. Dedicant el seu nom a un carrer, segons Paco Gas, ''s'aconsegueix donar a conèixer una part de la història de Roquetes a l'hora què es fa visible i es posa en valor, el treball de persones anònimes com el cas del farmacèutic Odón Segarra, que amb la seva feina van contribuir en millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes de la població''.
El carrer ''Odón Segarra (1900-1960) Farmacèutic'', coincideix al davant mateix de la farmàcia que ell va fundar i on avui dia, el seu nét Pere Segarra, també exerceix la professió de farmacèutic.