El Roquetenc de l'any 2019, són tots els xiquets i xiquetes de Roquetes

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dijous, 16 abril 2020

felicitats hor

Entre els actes de commemoració de la Festa Local del 14 d'abril de Roquetes n'hi ha un que destaca envers els altres i és l'elecció del Roquetenc de l'any. S'escull una persona o grup de persones que durant l'any hagin tingut una rellevància a qualsevol nivell, ja sigui esportiu, cultural, social, econòmic, etc. Aquest any, el 14 d'abril ha vingut marcat per tota la situació excepcional que a generat la pandèmia del COVID_19.

En resposta a aquesta situació cal valorar i agrair públicament a totes aquelles persones que han ajudat a fer possible que el confinament s'hagi dut a terme d'una manera excepcional, els botiguers i botigueres, les cosidores de mascaretes, les voluntàries d'acompanyament emocional, els treballadors que han repartit medicaments i han atès els serveis socials, als professionals sanitaris, als mitjans de comunicació, a tots i cada un dels Roqueteros i Roqueteres que d'una manera responsable i solidària s'han quedat a casa, però per damunt de tots i totes volem destacar a aquells menuts i menudes que sense saber molt bé el que està passant han fet un esforç descomunal i no han sortit al carrer.

Aquest any el Roquetenc de l'any 2019 són tots els xiquets i xiquetes de Roquetes que amb la seva valentia i comportament han fet front al COVID_19 donant color amb els seus arcs de Sant Martí a la lluita contra la pandèmia. Moltes gràcies a tots i totes per encomanar-nos la vostra força!