Servei municipal de gestió de menjar i medicaments a domicili. a persones confinades o vulnerables.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dijous, 19 Març 2020

farmacia i supers

L'Ajuntament inicia un nou servei per atendre a totes aquelles persones que necessiten medicaments i no tenen a ningú proper que els pugui ajudar.
Les persones que es trobin en aquesta situació poden trucar al telèfon 680 73 32 00 de 9.00 a 14.00 i dir el nom i els medicaments que els fan falta, els treballadors municipals passaran pel seu domicili a recollir la targeta sanitària i l'última recepta, i coordinats amb les farmàcies de la ciutat, els faran entrega dels fàrmacs sol.licitats.
Per tal d'evitar contactes, l'Ajuntament ha ficat un dipòsit en metàl.lic a les farmàcies i els usuaris ja reintegraran el pagament quan la situació ho permeti.

Diferents comerços de Roquetes realitzen el servei de repartiment d'aliments a domicili, cada un amb peculiaritats pròpies, però tots amb la predisposició de donar servei a totes aquelles persones que estan confinades a casa o estan en grups de risc que no poden sortir al carrer.
Per aquest motiu, totes les persones que estiguin en la situació abans indicada poden trucar a l'Ajuntament al telèfon 977 50 15 11 de les 9.00 del matí a les 14.00 per tal de rebre la informació de l'establiment al que volen accedir per tal de fer la comanda setmanal.
Recordem a tots els usuaris, que estem parlant de comandes de menjar i productes de primera necessitat que es poden consumir durant una setmana, per tal de no col·lapsar el servei i poder donar cobertura a la màxima gent possible.