Salut Terres de l'Ebre anuncia canvis en el servei de pediatria i Consultori de la Ravaleta

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimarts, 17 Març 2020

caps copia

L'Ajuntament de Roquetes informa que la Regió Sanitària Terres de l'Ebre del Servei Català de la Salut comunica que per tal de fer front a la situació generada per l'evolució del coronavirus SARS –Cov-2 s'han adoptat mesures d'organització per poder assumir la demanda creixent d'atenció i el tractament adequat dels casos i, alhora, preservar la salut dels professionals i garantir els torns circuits diferenciats de patologia respiratòria.

Per aquest motiu:

La pediatria de Roquetes passa al CAP Baix Ebre.

El Consultori Local de la Raval de Cristo i l'atenció s'assumirà des dels CAPs de Roquetes i Baix Ebre.

Recordem que l'atenció primària en aquest moment d'excepcionalitat només realitza inajornable, i tota aquella que és possible fer telemàtica i telefònicament i es garanteix l'atenció urgent i domiciliària. Aquestes accions inclouen l'ASSIR, la rehabilitació i l'odontologia.

Tots els centres hospitalaris de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre durant aquesta situació d'excepcionalitat només realitzaran activitat urgent, les intervencions quirúrgiques oncològiques i totes aquelles visites que es puguin realitzar telemàticament o telefònicament. Durant aquest període hi ha una restricció de les visites als malalts hospitalitzats.

Us recordem la importància d'evitar en la mesura del possible desplaçar-vos al vostre centre sanitari i us recomanem que abans contacteu telefònicament. Igualment, us demanem que feu un ús responsable de tots els serveis d'urgències.

Des de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre es recorda que si s'ha de fer qualsevol consulta mèdica, a més del 061 sempre podeu trucar al vostre centre d'atenció primària de referència i a Atenció del Ciutadà de la regió sanitària terres de l'Ebre al telèfon 977 44 81 70. Per a emergències importants trucar al 112.

A més informem que si necessiteu contactar tant amb el vostre CAP com amb l'Hospital Verge de la Cinta per tràmits, gestions, dubtes, anul·lacions o informació podeu fer-ho també a qualsevol hora a: http://www.icsebre.cat/wg/contacta i us donaran resposta en menys de 24 hores.

Un cop més agraïm la col·laboració i comprensió de tota la ciutadania per fer possible que mantinguem els serveis assistencials al nostre territori.