Serveis mínims de teletreball i només atenció telefònica i telemàtica (no presencial) per atendre qüestions urgents.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dilluns, 16 Març 2020

00 Coronavirus twitter

L’Ajuntament de Roquetes, davant l’agreujament de la situació actual, ha determinat els serveis mínims de teletreball i només oferirà atenció telefònica i telemàtica (no presencial) per atendre qüestions urgents. Aquestes mesures s'estableixen per a evitar la propagació i contagi del coronavirus entre el personal de l’Ajuntament i la població.
· S'ha acordat habilitar el teletreball a tot el personal municipal i tancar tots els edificis municipals, excepte la comissaria de la Policia Local, Ajuntament (per casos extraordinaris i temes de logística) i les dependències de Serveis Socials per atendre tràmits de primera necessitat.
· Les persones que treballin des de casa com a serveis mínims podran ser requerides quan sigui necessari i en qualsevol moment per alcaldia per tal que acudeixin a l’Ajuntament a prestar els serveis presencialment. A més, la resta de treballadors i treballadores de tots els departaments de l’Ajuntament també estaran disponibles i localitzables per anar a treballar a l’Ajuntament quan se’ls requereixi per necessitats del servei, tret dels treballadors que s’acullin a les mesures de conciliació previstes en el Decret d’Alcaldia de data 15 de març.
· Els serveis mínims podran ser modificats quan les necessitats de la situació ho requereixin a proposta d’alcaldia. L’establiment d’aquests serveis mínims durarà fins al dia 29 de març, sense perjudici, que a la vista de futurs esdeveniments pugui prorrogar-se pel termini que s’adopti, en el seu cas, per una resolució d’alcaldia expressa.
Per precaució, responsabilitat i solidaritat queda't a casa.