El Ple Extraordinari i Urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el dilluns 14 d'octubre.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimecres, 16 Octubre 2019

Ple Extraordinari i Urgent 14 10 2019 2

El Ple Extraordinari i Urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el dilluns 14 d'octubre, aprova per unanimitat dels grups polítics presents, ERC, Movem i Junts, una moció en resposta a la sentència contra els líders Socials i Polítics de Catalunya, en la que es demana la seva amnistia i la defensa del dret d'autodeterminació. Fes clic per veure el Ple.
Aquest passat dilluns 14 d'octubre es va celebrar un Ple Extraordinari i Urgent a l'Ajuntament de Roquetes, on van assistir els regidors de l'equip de Govern d'ERC, els regidors a l'oposició dels grups polítics de Movem i Junts, excusant la seva assistència els dos regidors del PSC i amb l'absència del regidor de Ciutadans.Segons explicava l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, el Ple es va convocar amb l'objectiu que de forma institucional, quedés constància del rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders Socials i Polítics de Catalunya.

La sala de plens es va quedar petita davant de la gran assistència de públic que va voler ser present a la sessió plenària, on en diverses ocasions es van aplaudir les intervencions dels diferents portaveus, la primera d'elles quan l'alcalde, Paco Gas, es va emocionar en el seu parlament. La primera intervenció dels grups polítics va ser la del portaveu de Junts, Josep Codorniu, seguida del portaveu de Movem, David Poy i finalment el portaveu d'ERC, Sisco Ollé. A continuació l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, va fer la lectura de la moció en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders Socials i Polítics de Catalunya, en la que es demana la seva amnistia i la defensa del dret d'autodeterminació. Després de la lectura de la moció es va procedir a la votació, que es va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics presents, ERC, Movem i Junts. El ple va finalitzar amb els aplaudiments del nombrós públic assistent i la petició de llibertat per als líders Socials i Polítics de Catalunya.