"A Micro Obert", preparatius i novetats del Carnaval de Roquetes, dissabte 25 de febrer de 2017

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dilluns, 20 Febrer 2017

Carnaval 2017Aquesta setmana al programa d'Antena Caro "A Micro Obert" parlem dels preparatius i les novetats del Carnaval de Roquetes 2017, que se celebrarà aquest dissabte 25 de febrer.
Ens ho expliquen els responsables de les tres entitats que l'organitzen, (d'esquerra a dreta) Joan Salvatella, regidor de Festes de l'Ajuntament de Roquetes; Juan Carlos Sangres, president del Patronat de Festes de Roquetes i Pau Curto, membre del Grup de Joves Roquetes. Fes clic per veure el vídeo.

Aquest any la concentració serà a les 17.30 h a l'Hort de Cruells per començar la Rua puntualment a les 18.00 h fins a l'entrada del pavelló municipal on es farà el discurs del Rei Carnestoltes i una xocolatada popular.
Com a novetat també aquest any a les 21.00 h s'obriran les portes del pavelló per accedir al sopar de Carnestoltes amb el tiquet de 2 € o el tiquet gratuït fins als 14 anys, adquirits tots dos a les oficines de l'Ajuntament de Roquetes. La vetllada l'amenitzarà el Duo Elegance i a continuació música amb DJ, i a les 00.00 h lliurament de premis a la comparsa més nombrosa i a la disfressa individual i de grup més espectacular. També comentem amb els convidats la resta de festes populars que s'organitzen al llarg de l'any i avancem algunes de les novetats que s'estan preparant per a les properes Festes Majors de Roquetes 2017.