Esports, la jornada del cap de setmana (6-7-8 des. 2013)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dijous, 12 Desembre 2013

cvrClub Volei Roquetes, la jornada del cap de setmana i propera jornada. Amb Benjamín Cuevas. Clic aquí per veure el vídeo.

cdrClub Deportiu Roquetenc, la jornada del cap de setmana,  recuperació i propera jornada. Amb J. A. Vilchez, Clic aquí per veure el vídeo.

La directiva i Ximo Talarn, acorden no continuar amb el tècnic, Harry Arraut, ha estat l’escollit per dirigir a partir d’ara el primer equip de Roquetenc com a entrenador.

MCRDiumenge 8 de desembre, festivitat de la Immaculada, el Moto Club Roquetes va celebrar la VI edició de la "Conxa Clàssica". Amb prop 40 de participants iamb un recorregut d'uns 30 quilòmetres d'anada i de tornada. Concretament, des de l'Hort de Cruells fins a la població d'Alfara de Carles. Es van tornar a reviure anys passats contemplant motos de l'època com poden ser de les marques Montesa, MotoVespa, BMW, Ducati, Bultaco, Guzzi, Yamaha, Suzuki, Puch, Honda, Ossa i Derbi...
El premi a la moto més antiga va recaure en una Vespa 150, de l'any 1964, propietat d'Oscar Puell de Móra La Nova. El premi al pilot vingut de més lluny va ser per Horacio Asenjo, vingut de Riba-roja d'Ebre amb una Vespa PK 125S de l'any 1984. Comentaris de Xavi Cugat. Fes clic aquí per veure el vídeo.