Subvencions per al suport a la consolidació del treball autònom a Catalunya

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses Publicat el Dimecres, 06 Novembre 2013

Subvencions per al suport a la consolidació del treball autònom a Catalunya

L'objecte d'aquest programa és promoure la consolidació i el creixement del treball autònom com a eina per millorar la competitivitat dels negocis de persones treballadores autònomes i lluitar contra la destrucció d'ocupació autònoma. S'estableixen dues tipologies de programes:

  • Línia A: accions de formació estratègica en gestió empresarial i servei d'assessorament personalitzat a persones treballadores autònomes per afavorir la consolidació dels seus negocis.
  • Línia B: accions d'assessorament i acompanyament a persones treballadores autònomes en els processos de negociació creditícia amb les entitats financeres.

A qui va dirigit? 

  • Línia A: a escoles de negocis, escoles universitàries o entitats dependents o vinculades a aquestes i col·legis professionals jurídicament constituïdes com a tals que acreditin experiència i coneixement en la realització d'accions formatives en gestió empresarial i accions d'assessorament personalitzat per a la consolidació de negocis de persones treballadores autònomes.
  • Línia B: a associacions professionals del treball autònom de Catalunya inscrites al registre d'associacions professionals del Treball Autònom a Catalunya que a aquests efectes disposa el Departament d'Empresa i Ocupació.

Termini: fins al 14 de novembre de 2013.