Borsa de Treball

L'any 2017 es va signar un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Ebre pel desplegament del dispositiu d'inserció sociolaboral del Baix Ebre 2018 dintre del projecte Baix Ebre Avant.

El Dispositiu d'Inserció Sociolaboral del Baix Ebre és un servei que amb el suport dels ajuntaments de la comarca, millora l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de persones en situació de desocupació amb l’objectiu de fomentar i desenvolupar el talent al territori.

Dintre d'aquest projecte s'ha posat en marxa una nova Borsa de Treball amb l'objectiu de millorar la contractació laboral. D'àmbit comarcal, és un recurs del Dispositiu d'Inserció Sociolaboral del Baix Ebre i s'hi pot accedir des de la web de l'ens comarcal (www.baixebre.cat) o des de les pàgines web dels ajuntaments de la comarca, com la nostra web: www.roquetes.cat

Dispositiu inserció laboral: https://dis-roquetes.baixebre.cat/

Inscriu-te a: https://dis-roquetes.baixebre.cat/Solicitantes/Registro

El dispositiu conjuga el treball amb les persones que es troben amb dificultats per incorporar-se al mercat de treball, amb les empreses que tenen necessitat de cobrir un lloc de treball i identificar les habilitats funcionals que requereixen determinats llocs de treball per aconseguir els perfils més rentables.

Si estàs aturat/da, sol·licita al Departament de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Roquetes visita per ser atès/a pel tècnic del Dispositiu amb qui treballaràs el teu itinerari d'inserció personalitzat.

 

COM CONTACTAR AMB NOSALTRES

· Presencialment a les nostres oficines
· Per telèfon: Tel. 977501511
· Per fax: 977500524
· Per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
· Mitjançant la web de l’Ajuntament: www.roquetes.cat apartat “treball”
· Per correu postal: Ajuntament de Roquetes – Borsa de Treball, Av. Diputació s/n, 43520 Roquetes

Informació Laboral

Categoria: Borsa de Treball
Publicat el Divendres, 17 Juliol 2015

En aquest apartat us facilitem la informació oficial i vigent en matèria de treball adreçada a les empreses que les administracions públiques catalana, estatal i europea tenen disponible exposades als seus webs.

 

Generalitat de Catalunya:

 

Ministeri de Treball i Immigració

Al web del Ministeri de Treball i Immigració hi trobem:

Mitjançant el web jobbydoo.es

Mitjançant el web del  Servei Públic d'Ocupació Estatal:

 

Comissió Europea

Portal europeu per a les pimes

 

Subcategories

 • Notícies sobre Treball
 • Ofertes de Treball ETT
 • Ofertes de Treball SOC
 • Ofertes de Treball
 • Borsa de Treball

  L'Ajuntament de Roquetes té, com un dels seus serveis al ciutadà, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local. Dins d'aquesta agència, existeixen dos tipus d'usuaris: les persones aturades i les empreses.

  • Les persones aturades tenen la possibilitat d'enviar el seu currículum per a incloure'l en la base de dades des de on s'extrauen els candidats quan les empreses realitzen una oferta.
  • Les empreses tenen l'oportunitat d'utilitzar aquest servei públic municipal per a exposar-hi les seus ofertes de treball.

  Roquetes-treball té com a objectiu incidir en el mercat de treball de Roquetes i el seu entorn com una eina que millori els serveis que l'Ajuntament de Roquetes ofereix tant a persones que cerquen feina, com a empreses que cerquen treballadors. Al mateix temps també obre la possibilitat de compartir l'eina de gestió amb borses de treball de diferents entitats i agents socioeconòmics que treballen amb el mateix objectiu.

  La principal característica de Roquetes-treball és la possibilitat d'oferir un servei d'intermediació oferta-demanda, fet que diferència aquest de la resta de borses de treball en línia existents a Internet.

  El funcionament de la BORSA DE TREBALL és el següent:

  1. Atendre a qualsevol persona que busca feina. Se l'ajuda a elaborar el seu propi currículum.
  2. En funció d'aquest, s'orienta a la persona sobre els llocs on es pot dirigir per trobar feina.
  3. Se li facilita també el telèfon i l'adreça de tots els Serveis de Promoció Econòmica dels pobles veïns amb l'objectiu de obrir el màxim número de portes als usuaris.
  4. Seguiment de tots els usuaris i intermediació entre les ofertes i les demandes que els empresaris adrecen al nostre servei.

  Ja per acabar, només dir-vos que si esteu a l'atur, si voleu canviar de feina, si sou emprenedors i voleu muntar un negoci o bé ampliar-lo, veniu-nos a veure. Us atendrem, us escoltarem i procurarem orientar-vos i informar-vos el millor possible, sempre amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament econòmic del nostre poble.

  COM CONTACTAR AMB NOSALTRES

  • Presencialment a les nostres oficines
  • Per telèfon: Tel. 977501511
  • Per fax: 977500524
  • Per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Mitjançant la web de l’Ajuntament: www.roquetes.cat apartat “treball”
  • Per correu postal: Ajuntament de Roquetes – Borsa de Treball, Av. Diputació s/n, 43520 Roquetes

  Si voleu descarregar l'arxiu pdf model de CV, feu click en aquest enllaç.