Nou cicle de seminaris de màrqueting digital per a empreses

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dijous, 24 Mai 2018

Inscripcions obertes !!! Hem programat un cicle de cinc seminaris per oferir a les empreses del Baix Ebre la creació d'una estratègia online competitiva i innovadora.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha programat, a través del projecte Baix Ebre Avant,  un cicle de cinc seminaris de màrqueting digital i eines d'internet per fomentar entre les empreses de la comarca la creació d’una estratègia empresarial online. L'objectiu és que les empreses participants elaborin una estratègia competitiva i innovadora que incrementi vendes per internet i repercuteixi en la creació d'ocupació en un futur.

Els cinc seminaris programats, que es desenvoluparan a través de vuit sessions, tractaran sobre el treball col·laboratiu a través de les eines al núvol que milloren la productivitat; la gestió correcta de la base de clients a través del CRM per fer un millor seguiment de gestions i engegar accions de promoció i fidelització; el posicionament a internet; i sobre els últims canvis en màrqueting, disseny web, google, youtube etc, que s'han produït a internet. El cicle de seminaris es completa amb un taller pràctic sobre creació de butlletins i newsletters mitjançant les noves eines d’email màrqueting. 

Aquests seminaris es realitzaran tots a les aules del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles i aniran a càrrec d'experts en màrqueting digital. Per inscriure-s'hi cal omplir el formulari online disponible al web de Baix Ebre Avant. La inscripció és gratuïta però cada seminari es limita a la participació de 10 empreses. Els seminaris són independents i cada participant pot decidir a quin participa amb la possibilitat de fer-ho en tots cinc.