VI FÒRUM D’OCUPACIÓ URV. CAPTACIÓ I RETENCIÓ DE TALENT A LES TERRES DE L’EBRE

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Divendres, 04 Mai 2018

 

La Universitat Rovira i Virgili, la Càtedra d'Economia Local i Regional, l'IDECE (Institut per al desenvolupament de les comarques de l'Ebre), Institut de l'Ebre i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa organitzen conjuntament el VI Fòrum d'Ocupació de captació i retenció de talent al territori, al Campus Terres de l'Ebre ubicat a Tortosa.

L’objectiu d’aquest Fòrum d’Ocupació és crear un punt de trobada entre els demandants d’ocupació i aquelles empreses que busquen nous professionals i talents per a incorporar a la seua plantilla, acostant així ambdues parts que conformen el mercat laboral.

Amb aquest Fòrum d’Ocupació es pretén dinamitzar l’ocupació a les Terres de l’Ebre i fer possible que l’etapa de transició entre la situació de desocupació i la reincorporació al sector professional es realitzi de la manera més eficient i efectiva possible.

Es tracta d’una actuació cofinançada pel Fons Social Europeu i per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 ”

DIA CELEBRACIÓ:           Dijous, 10 de maig de 2018
LLOC:                               Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili
HORARI:                          De 11.30 a 13.30 h. i de 15.00 a 17.00 h.

INFORMACIÓ GENERAL

El Fòrum està adreçat a tots els estudiants de la Universitat Rovira i Virgili i a les persones que actualment estan a la reserca d’ocupació, especialment en llocs qualificats. L’accés és lliure.

Al Fòrum estan representats diversos sectors econòmics. Independentment del sector econòmic a què pertanyin, són grans empreses que disposen d’una àmplia plantilla, amb perfils professionals de diverses disciplines acadèmiques.

Per tant, qualsevol dels estands pot ser interessant de visitar, independentment del teu ensenyament o formació.

Si assisteixes al Fòrum tindràs l’oportunitat d’intercanviar impressions amb els tècnics responsables dels recursos humans de les empreses participants:

  • Coneixeràs empreses i entitats importants que busquen professionals qualificats.
  • Tindràs accés a les ofertes de treball que ofereixen.
  • Podràs lliurar el teu currículum directament als tècnics de recursos humans de les empreses.
  • Rebràs orientació sobre els perfils professionals més sol·licitats a cada empresa i les carreres professionals que pots desenvolupar.
  • Obtindràs assessorament sobre els mecanismes d’accés i les proves de selecció.
  • Si busques un lloc de pràctiques per a l’estiu o durant el curs, el Fòrum és la millor forma de conèixer els programes de pràctiques de cada empresa i les places disponibles.

Ja siguis estudiant, recent titulat o professional en actiu, el Fòrum és el millor espai per trobar la teva oportunitat!

Empreses participants

Aquesta edició esta adreçada a la major part d’ensenyaments de la URV, amb presència de tots els sectors empresarials.

Programa d’activitats

Consells pràctics

Prepara i segueix aquests consells pràctics, descarrega l’arxiu pdf en versió imprimible. Aprofita al màxim la visita al Fòrum!

Què cal preparar abans del Fòrum?
  • Decideix quines empreses t’interessen més i visita les seves pàgines web per obtenir informació abans d’apropar-te a l’estand de l’empresa.
  • Aprofita la teva visita per causar bona impressió i consultar els teus dubtes amb el responsables de recursos humans de les empreses.
  • Prepara i actualitza el teu currículum i porta còpies suficients per entregar a les empreses participants que més t’interessin.
  • Consulta la programació de tallers i activitats concretes que es realitzaran i inscriu-te, poden ser interessants per al teu futur professional.
Participa activament en el Fòrum d’Ocupació!
  • Visita els estands d’aquelles empreses que més t’interessin per conèixer com treballen, quines vacants ofereixen actualment, quines fases tenen els seus processos de selecció, etc. Tens una oportunitat única de tenir a l’abast els responsables de recursos humans de les empreses.
  • Aprofita per vendre’t com a futur professional competent, demostra les teves habilitats, mostra’t cordial i interessat, i obté tota la informació possible per resoldre les teves inquietuds i interessos professionals.

Més informació a:http://www.urv.cat/ca/vida-campus/campus/terres-ebre/110517-forum-ocupacio2017-1/