seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

II Fòrum d’Inversió dipta.cat

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Divendres, 22 Mai 2015

La Diputació de Tarragona, en la seva línia d’impuls a l’emprenedoria, el dia 16 de setembre organitza el II Fòrum d’Inversió dipta.cat, un punt de trobada entre empreses, projectes i inversors/ores.

L’objectiu d’aquest fòrum és donar formació i assessorament a projectes innovadors, viables i amb un elevat potencial de creixement, així com facilitar l’acostament d’aquests projectes a possibles inversors i inversores.

El període d’inscripció al fòrum està obert fins al 8 de juny i hi pot participar qualsevol persona del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que tingui un projecte empresarial propi.

Totes les persones inscrites tindran la possibilitat d’assistir a sessions de formació i assessorament en temes clau com la definició del model de negoci, la recerca de capital, l’autoconeixement per liderar i dirigir equips i la pràctica de l’elevator pitch.

D’entre els projectes dels participants a les formacions se’n seleccionaran vuit, els quals es presentaran públicament el dia del fòrum. La resta podran assistir igualment a l’acte amb la finalitat d’establir sinergies i cercar possibles inversors.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Promoció Econòmica de la Diputació de Tarragona a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 249 488.

Si estàs buscant finançament pel teu projecte, aprofita l’oportunitat i inscriu-te!