Conferència “Com utilitzar Internet i les xarxes socials per trobar feina” (cicle “Experiències al WOK”)

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Cursos i jornades Publicat el Dilluns, 04 Mai 2015

Conferència “Com utilitzar Internet i les xarxes socials per trobar feina” (cicle “Experiències al WOK”)

Escrit per el abril 29, 2015 - 13:15 a http://territori.blogs.uoc.edu/

El cicle “Experiències al WOK” torna el 12 de maig amb aquesta xerrada sobre recerca de feina a Tortosa.

electronic circuit board

Les noves tecnologies estan cada vegada més presents en el nostre dia a dia, en accions tan quotidianes com anar a comprar, llegir el diari o saber quin temps farà. Internet i el desenvolupament d’aplicacions ho ha fet més fàcil tot, i l’àmbit laboral no es queda enrere. Això fa que aquestes eines siguin imprescindibles tant per als professionals que volen trobar feina i clients o millorar les seves condicions, com per a les empreses especialitzades en reclutament i els responsables de recursos humans.

Una bona gestió de la nostra presencia i reputació digital ens ajudarà a trobar feina o a aconseguir més clients. En aquesta sessió, Arcadi Mayor, desenvolupador web i consultor de màrqueting en línia a empatica.net, màster en Tecnologia i Empresa per La Salle, organitzador de www.internetiempresa.com i estudiant del grau de Màrqueting i investigació de mercats de la UOC, ens explicarà, d’una manera pràctica, com podem millorar la nostra presencia en línia i utilitzar Internet i les xarxes socials per trobar feina o aconseguir més clients.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

L’acte tindrà lloc el dia 12 de maig a les 19.00 h a la seu de la UOC a Tortosa (c. Alfara de Carles, 18). L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar aquest formulari.