seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Premi Emprenedoria 2020 convocat pel Consell Comarcal del Baix Ebre

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dimarts, 24 Novembre 2020

El Premi Emprenedoria té com a objectiu reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades a la comarca del Baix Ebre per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i a la creació de llocs de treball. Aquest concurs és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre i de Baix Ebre Innova SL i pretén fomentar l’esperit emprenedor i innovador, impulsar la generació d’idees que solucionin necessitats reals i potenciar les propostes que puguin convertir-se en productes o serveis reals i comercialitzables. 

Poden participar en aquest premi aquelles empreses que estiguin establertes a la comarca del Baix Ebre, o bé aquells emprenedors que tinguin prevista la constitució i l’inici de l’activitat empresarial a la comarca del Baix Ebre.

Es poden presentar projectes que hagin iniciat l’activitat a partir del 16 de novembre del 2019 fins al 15 de novembre del 2020 (acreditació d’inici d’activitat amb l’alta censal definitiva a l’Agència Tributària, model 036/037). Pel que fa al termini de presentació de projectes és obert fins al 30 de novembre.

Els Premis Comarcals Baix Ebre estan patrocinats per l'empresa Acciona, amb una aportació de 4.875 euros. 

Consulta les bases reguladores del Premi d'Emprenedoria, la convocatòria del Premi i descarrega't la sol·licitud per participar-hi als enllaços de sota. 

Enllaços relacionats

Documents: 

 

Amb el suport de:  
L'empresa Acciona patrocina els Premis Comarcals Baix Ebre

 

Imatge

El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca el Premi Emprenedoria 2020

16/11/2020

El Consell Comarcal del Baix Ebre i Baix Ebre Innova SL han convocat el Premi Emprenedoria 2020, un guardó destinat a reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades al Baix Ebre per la seua contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i a la creació de llocs de treball. Es poden presentar projectes que hagin iniciat l’activitat a partir del 16 de novembre del 2019 fins al 15 de novembre d’enguany. Pel que fa al termini de presentació de sol·licituds és obert fins al 30 de novembre.

Totes les candidatures que opten al Premi Emprenedoria 2020 han de presentar un pla d’empresa de la idea de negoci o un pla estratègic. El jurat valorarà la viabilitat tècnica, econòmica i financera del projecte; la creació de llocs de treball; la innovació i valor afegit del projecte i la responsabilitat social empresarial, entre altres aspectes. “L’objectiu d’aquest premi és fomentar l’esperit emprenedor i innovador, així com potenciar les oportunitats de negoci a la nostra comarca”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 1.500 euros i la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. També rebrà l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del viver. A més, el jurat valorarà la possibilitat de concedir un accèssit, que consistirà en la cessió durant un any dels espais comuns de Baix Ebre Innova.

En la darrera edició, el Premi Emprenedoria se’l va emportar l’agència de visites turístiques guiades i rutes interpretatives per les Terres de l’Ebre Voltes Tours. L’activitat empresarial d’aquesta empresa implica la promoció del patrimoni històric, cultural i natural.

El Premi Emprenedoria 2020, convocat pel Consell Comarcal del Baix Ebre, està patrocinat per l’empresa Acciona.