seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Presentació de la Comunitat Científica Emprenedora a Tarragona i Terres de l'Ebre - 26 novembre 12:00

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Divendres, 20 Novembre 2020

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, el programa The Collider de la fundació Mobile World Capital Barcelona i la Diputació de Tarragona volen convidar-te a la presentació de la Comunitat Científica Emprenedora a Tarragona i Terres de l’Ebre el pròxim 26 de novembre de 12:00 a 13:30 en format online.

La Comunitat Científica Emprenedora vol esdevenir un espai de col·laboració i connexió per a investigadors, institucions científiques, empreses i emprenedors que treballen al voltant de la ciència, la tecnologia i el mercat. La Comunitat permetrà l’intercanvi d’aprenentatges, la generació de cultura emprenedora, la col·laboració amb els sectors productius i portar la tecnologia i la innovació al mercat. 

Mitjançant trobades periòdiques als diversos territoris de Catalunya, es vol fomentar la interconnexió local i la inspiració per a emprendre i crear més empreses de base científica. Les trobades seran un lloc ideal para trobar col·laboradors, talent, inspiració i solucions per als teus projectes tecnològics o reptes de la teva empresa.

Poder consultar más detalls a la pàgina https://thecollider.tech/agenda/presentacio-de-la-comunitat-cientifica-emprenedora-a-la-catalunya-tarragona/ 

Registra't