Webinar ajuts a restauració i estètica

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Divendres, 23 Octubre 2020

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, CCAM, ha preparat una webinar per dilluns 26 d’octubre a les 12:00h per informar sobre les subvencions per a la restauració i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19.

En aquesta sessió, “Presentació d’incentius en l’àmbit de les activitats de restauració i dels centres d’estètica i bellesa”, es veuran quines són les característiques i com s’han de sol·licitar els incentius dels 40 milions d’euros que la Generalitat destina al sector de restauració i centres d’estètica i bellesa per pal·liar els efectes ocasionats pel tancament durant 15 dies arran de la crisi de la COVID-19. La presentació anirà a càrrec de la Sra. Muntsa Vilalta, directora general de Comerç i directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Un cop realitzada la presentació, la Sra. Marta Raurell, cap de l’àrea de Comerç del CCAM, respondrà els dubtes i preguntes que tinguin els inscrits a la webinar.


Per fer la inscripció cliqueu aqui.

https://twitter.com/ccamcat