L'Ajuntament de Roquetes ha contractat a 2 joves en pràctiques beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dijous, 31 Octubre 2019

Durant 6 mesos i a temps complert, duran a terme diferents projectes a l'Ajuntament

L'Ajuntament de Roquetes ha contractat dos joves aturats amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Es tracta d'un contracte laboral en pràctiques de persones joves amb formació, per un període de sis mesos i a temps complert, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat labora de forma estable i duradora en el temps. Concretament prestaran els seus serveis en diferents àrees de Servei a les Persones de l'ens local, amb l'objectiu de donar resposta als interessos del conjunt de la ciutadania. 

Garantia Juvenil és una iniciativa europea per reduir l'atur juvenil mitjançant accions de formació, orientació, emprenedoria i inserció al mercat laboral, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

logos GJ1

logos GJ2