seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Concurs “Emprenedoria Local per l’Economia Circular”

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dilluns, 20 Agost 2018

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i ECOEMBES posem en marxa el Concurs “Emprenedoria Local per l’Economia Circular”, que té per objectiu promoure la participació dels tècnics municipals en la proposta d’investigació i desenvolupament d’idees innovadores en el marc de l’economia circular.

Les propostes presentades hauran de donar resposta a algun dels reptes següents:

  • - Sistemes/models per prevenir la basuraleza
  • - Recuperació de residus d’envasos dipositats en esdeveniments multitudinaris: festes, manifestacions, curses populars, festivals, etc.
  • - Mesures per prevenir residus a l’Administració local

T’adjuntem les Bases del concurs i et recordem que el termini límit per presentar les propostes és el dia 28 de setembre de 2018, a través de les adreces electròniques Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Esperem que el concurs sigui del teu interès i t’animem a participar-hi.

Aprofitem l’avinentesa per reiterar-vos que l’equip d’Ecoembes a Catalunya és a la vostra disposició per a donar-vos suport en qualsevol qüestió que millori la recollida selectiva i el reciclatge d’envasos.