Càpsules formatives per aturats/des a Roquetes

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dilluns, 20 Novembre 2017

grup1El passat dilluns dia 13 de novembre es van iniciar les càpsules formatives per persones aturades a Roquetes.

El regidor de l'àrea de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Roquetes - el senyor Josep Codorniu Suñer- i els tècnics de Dispositiu d'inserció sociolaboral del Baix Ebre van presentar les càpsules formatives al primer grup participant als tallers de formació ocupacional, per tal de millorar l'ocupabilitat i la inserció laboral, alhora que es desenvolupa el propi talent.

Els primers tallers es desenvolupen gràcies al conveni de col·laboració per a la formació pràctica amb l'IES de l'Ebre, amb dos nois que estan realitzant els estudis de Sistemes microinformàtics i xarxes (Informàtica i comunicacions). Els darrers tres tallers seran més pràctics, amb role-playing i els realitzaran el tècnic del Dispositiu d'Inserció Laboral -Víctor Olivé- i l'AODL de l'Ajuntament de Roquetes.

Us recordem que aquest dimecres dia 22 es realitzarà el Taller de Xarxes socials i ocupació.

I el divendres dia 24 de novembre a les 10h tindrà lloc el Taller clau per superar un procés de selecció amb dinàmica de grup.

Més informació