Unió Corporació Alimentària ja innova, i tu?
Unió Corporació Alimentària ja innova, i tu?
-
Dijous, 04 de maig del 2017
De 09.45 h a 11.15 h - Gratuït
- Es pot innovar en un entorn tradicional com el de les cooperatives?
- Quantes persones són necessàries per fer projectes d’R+D?
- Quina és la importància de tenir bons col·laboradors?
Al primer Esmorzar d’Innovació a Terres de l’Ebre coneixerem el cas d’èxit de Unió Corporació Alimentària, una cooperativa de segon grau dedicada a la fruita seca, vi i oli ubicada a Reus.
Des de fa quasi 10 anys, aquesta cooperativa aposta per la innovació com una eina més per créixer i donar una major sortida al mercat dels seus productes. Actualment, els seus esforços es centren en la valorització dels seus subproductes, especialment la pell i closques de l’avellana i l’ametlla.
Joan A. Ruiz, responsable d’R+D+i de l’empresa, explicarà com és possible innovar en el sector agroalimentari sense necessitat de disposar d’una gran quantitat de recursos i amb un paper important de la col·laboració amb altres entitats. Al final de la sessió hi haurà un cafè-networking amb tots els assistents per compartir les vostres experiències en innovació.
- Gestió i estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
- Tots els sectors
Sensibilitzar sobre la importància de la innovació i els nous mètodes de comunicació a les empreses.
Un empresari, un director, un responsable de màrqueting o un gestor de projectes d'R+D+i.
- 09.45 h
Benvinguda
Xavier Cortiella, delegat d'ACCIÓ a Terres de l'Ebre
- 09.50 h
Presentació dels serveis d'innovació
Joan Sansaloni, gerent de Desenvolupament del Programa d'Innovació d'ACCIÓ
- 09.55 h
Presentació de Unió Corporació Alimentària
- 10.25 h
Torn de preguntes
- 10.40 h
Esmorzem amb Unió Corporació Alimentària, espai de networking
- 11.15 h
Fi de l’acte -