Informació sobre subvencions

Convocatòries subvencions 2020

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Informació sobre subvencions
Publicat el Divendres, 18 Setembre 2020

Escut Colors2cmL'Ajuntament de Roquetes obre el termini per presentar les sol·licituds de subvencions adreçades a entitats i associacions sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el Registre Municipal d'Entitats, i les persones físiques en nom propi i particular o en representació d'un grup de persones, domiciliades en el municipi per a l'any 2020.

Les convocatòries fan referència als següents àmbits:

- Foment de la participació en activitats al municipi i de projecció i promoció a l'exterior en l'àmbit de la cultura en el municipi de Roquetesper a l'any 2020

- Foment de la participació en activitats al municipi i de projecció i promoció a l'exterior en l'àmbit de l'ensenyament en el municipi deRoquetes per a l'any 2020

- Foment de la participació en activitats al municipi i de projecció i promoció a l'exterior en l'àmbit de l'esport en el municipi de Roquetes pera l'any 2020

- Foment i la participació ciutadana en l'activitat social i la millora de la qualitat de vida en el municipi de Roquetes per a l'any 2020

 

Modificació del Pla estratègic de subvencions per a l'anualitat 2020

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Informació sobre subvencions
Publicat el Dijous, 11 Juny 2020

El Ple de l'Ajuntament de Roquetes, del dia 9 de juny, va aprovar la modificació del Pla estratègic de subvencions per a l'anualitat 2020. 

La modificació té per objecte donar resposta a la greu situació de crisi generada per la pandèmia de la COVID-19 i afecta a la línia 2 del programa 2, subvenció de concessió directa, mitjançant conveni nominatiu, al Club Deportiu Roquetenc, i al programa 6, mitjançant la creació d'una nova línia 1, ajuts per atendre situacions d'urgència social en règim de concurrència competitiva.

Acord del Ple de l'Ajuntament de Roquetes

Pla estratègic de subvencions de l'Ajuntament de Roquetes per a l'anualitat 2020

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Informació sobre subvencions
Publicat el Dijous, 02 Gener 2020

El Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària, realitzada el dia 19 de desembre de 2019, va aprovar el Pla estratègic de subvencions de Roquetes per a l'anualitat 2020.

L'acord i text íntegre del Pla s'ha publicat a la seu electrònica de l'Ajuntament, al portal de transparència. Així mateix, s'ha publicat un extracte en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Portal de Transparència

Butlletí Oficial de la Província de Tarragona

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

WIFI gratuït en espais públics

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Informació sobre subvencions
Publicat el Dijous, 22 Novembre 2018

L'Ajuntament de Roquetes s'ha presentat a la primera convocatòria de la iniciativa "Wifi per Europa" (WiFi4EU), per oferir connectivitat Wi-Fi gratuïta i d'alta qualitat a ciutadans i visitants en espais públics, com ara parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa.

La Comissió Europea hi destinarà ajuts per un import de 120M € durant el període 2018-2020 per ajuntaments d'arreu d'Europa. La Comissió Europea preveu 5 convocatòries (rondes d'adjudicació) abans de 2020.

L'import de la subvenció a la qual opta l'Ajuntament de Roquetes és de 15.000,00 €. Els municipis que la rebin seleccionaran els 'centres de la vida pública' on s'instal·laran els punts d'accés sense fil WiFi4EU.

Informació sobre Subvencions

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Informació sobre subvencions
Publicat el Dijous, 05 Març 2009

Hem creat aquesta secció per poder oferir-vos informació actualitzada dels ajuts i/o subvencions que vagin sorgint i que puguin ser del vostre interès.

Aquesta secció és el resultat d’un recull exhaustiu de les convocatòries de finançament (subvencions, ajuts, premis, beques...) de procedència pública – des de l’administració local fins a la comunitària- fins les convocatòries de procedència privada –fundacions, bancs, caixes, obra social de grans empreses i multinacionals...- que puguin beneficiar ciutadans, associacions, empreses locals i altres entitats públiques.

Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a l'Ajuntament de 9 a 14 hores (AODL) o per e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 Subvencions a empreses
Subvencions a particulars
Subvencions a entitats
Subvencions concedides a l'ajuntament