Roquetes Comunicació, organisme autònom local

Roquetes comunicacióEl Ple de l'Ajuntament de Roquetes, en la sessió extraordinària, realitzada el dia 21 de juny de 2011, va designar els membres de l'organisme autònom local Roquetes Comunicació, els quals es detallen a continuació:

 

PRESIDENT:

Il.lm. Sr. Francesc A. Gas Ferré


VOCALS REGIDORS: 1 per cada grup municipal

Sr. Jordi Baucells Lluís, ERC
Sr. Josep Codorniu Suñer, CiU
Sra. Ma. Immaculada Casado Borrull, PSC
Sr. Jesús Fernàndez Adell, PxC
Sr. Joaquim Llopis Colomina, PP

Publicat el Recull núm. 15 de Roquetes Comunicació.

Categoria principal o arrel: Comunicació Categoria: Roquetes Comunicació, organisme autònom local
Publicat el Dilluns, 09 Setembre 2019

Portada Recull 15 Roquetes Comunicacio

Ja està publicat el Recull núm. 15 de Roquetes Comunicació. Si no l'he rebut a la vostra bústia o esteu interessats a aconseguir-lo, podeu passar a buscar-lo gratuïtament al vestíbul de l'Ajuntament de Roquetes. 
També el podeu descarregar en PDF: https://bit.ly/2lBXCE9
o llegir-lo online: https://bit.ly/2k4HhY8

L’Ajuntament de Roquetes edita la seva primera publicació multimèdia.

Categoria principal o arrel: Comunicació Categoria: Roquetes Comunicació, organisme autònom local
Publicat el Dijous, 12 Febrer 2015

portada_recull01L'Ajuntament de Roquetes edita la seva primera publicació multimèdia.
Descarrega-te-la en PDF - fent clic aquí.

A partir de dilluns 9 de febrer, la majoria de les llars de Roquetes han trobat a la seva bústia, en format revista, un recull de les notícies més destacades que l'Organisme Autònom Local, Roquetes Comunicació, va tractar al llarg del 2014.
"Roquetes Comunicació, recull 2014" consta de 24 pàgines amb una tirada de 2.500 exemplars. La publicació, a més de les bústies, també es trobarà a les oficines de l'ajuntament i a la biblioteca Mercè Lleixà.

El que fa diferent aquesta publicació és què totes les notícies que inclou, a més de llegir-les, també es poden veure en vídeo, escoltar el seu àudio i veure els àlbums de fotos de les diferents activitats recollides que també es poden descarregar, igual que tot el recull que està en format PDF. Per mitjà d'un codi QR que hi ha a la capçalera de les pàgines, s'accedeix al contingut multimèdia de cada pàgina, que està degudament organitzat en una pàgina web creada expressament.
Si no es disposa d'un lector de codis QR, es pot accedir a tot el contingut multimèdia directament en aquesta adreça: www.roquetes.cat/recull2014

Llegeix més...

"A Micro Obert" - Jordi Baucells, regidor de Comunicació de l'ajuntament de Roquetes.

Categoria principal o arrel: Comunicació Categoria: Roquetes Comunicació, organisme autònom local
Publicat el Dimecres, 11 Febrer 2015

_jordi_baucells_regidor_comunicacio_roquetesAquesta setmana al programa d'Antena Caro "A Micro Obert", entrevistem a Jordi Baucells, regidor de Comunicació de l'ajuntament de Roquetes, per parlar del projecte de publicació d'un recull informatiu de les notícies més destacades, que el passat 2014 va generar l'Organisme Autònom Local, Roquetes Comunicació. També ens dóna a conèixer que l'ajuntament de Roquetes és un dels tres únics municipis de les Terres de l'Ebre que ha estat distingit amb una menció del segell Infoparticipa, atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, que valora les bones pràctiques i la informació que ofereixen els webs municipals. Fes clic per veure el vídeo.