La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Roquetes una subvenció per a activitats culturals, esportives i educatives i per l'impacte i despeses ja realitzades derivades dels efectes de la COVID-19

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Sense categoria Publicat el Dilluns, 21 Desembre 2020

La Diputació de Tarragona, a l'empara de la convocatòria de subvencions destinades a ajuntaments i altres ens locals, per a activitats culturals, esportives i educatives i per l'impacte i despeses ja realitzades derivades dels efectes de la COVID-19, ha concedit a l'Ajuntament de Roquetes, en data 17 de novembre de 2020, un ajut per import de 15.000,00 euros.

L'import de la subvenció es repartirà entre les diferents activitats de la següent manera:

  • Activitats educatives: Projecte d'educació emocional, emmarcat dins el Casal d'Estiu 2020, i despeses d'adaptació a la nova normalitat de les escoles Marcel·lí Domingo i Raval de Cristo, per import de 7.200,00 euros.
  • Activitats culturals: Actuació musical per amenitzar la celebració del carnestoltes i despeses d'adaptació a la nova normalitat de la Biblioteca municipal Mercè Lleixà, per import de 3.600,00 euros..
  • Activitats esportives: Campus multiesportiu Roquetes 2020 i despeses d'adaptació a la nova normalitat del pavelló municipal i les instal·lacions esportives, per import de 4.200,00 euros.

Logo DIPUTACIO