seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Altres Notícies Àrees

Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes del mes de novembre on es va aprovar el Pressupost General per a l'any 2020 amb un import de 6.397.330,17€.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dimecres, 27 Novembre 2019

ple 26 11 19

El dimarts 26 de novembre de 2019 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes el Ple Ordinari número: 21/2019 corresponent al mes de novembre.
A l’inici del Ple es va acordar incloure per urgència un punt a l’ordre del dia referent a l’Organisme Autònom Local Roquetes Comunicació. Declaracions dels portaveus: Portaveu d’ERC, Sisco Ollé. Portaveu de Movem, Toni Hurtado. Portaveu de Junts, Josep Codorniu. Portaveu del PSC, Ramon Martínez. Portaveu de Cs, Ximo Llopis. A l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:

ORDRE DEL DIA
1. Aprovar, si procedeix, esborrany acta anterior
- núm. 20/2019, de data 29 d'octubre de 2019.
APROVAT PER UNANIMITAT.

2. Afers Interns, Recursos Humans i Seguretat Ciutadana
2.1. Aprovar ratificar, si procedeix, acord referent a establir els criteris per aplicar l'increment addicional per assolir el 0,3% de la massa salarial, al personal al servei de l'Ajuntament de Roquetes, de conformitat amb el que estableix l'article 18.dos de la Llei 6/2019, de 3 de juliol, de Pressupostos Generals de l'Estat, que és prorrogat automàticament per a l'any 2019.
APROVAT PER UNANIMITAT.
2.2. Aprovar ratificar, si procedeix, acord gratificacions per serveis extraordinaris secretaris/secretàries comissions informatives i organisme autònom Roquetes Comunicació.
APROVAT PER UNANIMITAT.
2.3. Aprovar, si procedeix, reconeixement al Sr. Santiago Rodríguez Llombart, la compatibilitat per a exercir en el sector privat la mediació privada.
APROVAT PER UNANIMITAT.

3. Qualitat de Vida, Política de Dones i Joventut
3.1. Aprovar, si procedeix, pròrroga del Pla Local de Política de Dones de Roquetes 2015-2019.
APROVAT PER UNANIMITAT.
3.2. Aprovar, si procedeix, pròrroga del Pla d'Igualtat de Roquetes 2014-2019.
APROVAT PER UNANIMITAT.
3.3. Aprovar, si procedeix, Manifest del 25 de novembre de 2019, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.
APROVAT PER UNANIMITAT.

4. Hisenda i Dinamització Econòmica
4.1. Donar compte de la informació relativa a l'execució pressupostària del tercer trimestre de 2019, comunicada per al compliment de les obligacions contemplades a l'Ordre HAP/2105/2012, de 01 d'octubre, per la qual es desenvolupen les obligacions de subministrament d'informació previstes a la Llei orgànica 2/2012, de 27 d'abril, d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.
4.2. Donar compte del Període Mig de Pagament (PMP) d'acord amb el previst al RD 635/2014, de 25 de juliol, corresponent al tercer trimestre 2019.
4.3. Donar compte de l'informe del compliment Llei 15/2010, de 5 de juliol, de modificació de la Llei 3/2004, de 29 de desembre, pel qual s'estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials, relatiu al tercer trimestre 2019.
4.4. Punt inclòs per urgència: Proposta de modificació del règim de retribucions de l’Organisme Autònom Local Roquetes Comunicació i de la base d’execució 28a del pressupost per a l’exercici 2020.
APROVAT PER UNANIMITAT.
4.5. Aprovar, si procedeix, Pressupost general per a l'exercici 2020.
APROVAT PER MAJORIA.
Vots a favor: ERC.
Vots d’abstenció: Movem Roquetes, PSC-EPR-CP, C’s.
Vots en contra: Junts per Roquetes Junts per la Ravaleta.

5. Control dels òrgans de govern
5.1. Donar compte de les actes de Juntes de Govern Local següents:
- núm. 42/2019, de data 16 d'octubre de 2019
- núm. 43/2019, de data 22 d'octubre de 2019
- núm. 44/2019, de data 29 d'octubre de 2019
- núm. 45/2019, de data 5 de novembre de 2019
5.2. Donar compte de les Resolucions d’Alcaldia següents:
- Relació de Resolucions d’Alcaldia número 5/2019 (del número 571/2019 al número 738 /2019)
5.3. Donar compte de les Resolucions de Presidència següents:
- Relació de Resolucions de Presidència número 5/2019 (del número 30/2019 al número 37/2019)

6. Mocions de control

7. Precs i preguntes

A Micro Obert amb Cinta Garcia Vilanova, responsable de les àrees de Qualitat de Vida, Política de Dones i Joventut de l'Ajuntament de Roquetes.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dilluns, 18 Novembre 2019

Cinta Garcia Vilanova regidora de Qualitat de Vida Política de Dones i Joventut de lAjuntament de Roquetes 18 11 2019 1

Al programa d'Antena Caro "A Micro Obert" s'ha entrevistat a Cinta Garcia Vilanova, nova regidora d'ERC en aquesta legislatura, tercera tinenta d'alcalde i responsable de les àrees de Qualitat de Vida, Política de Dones i Joventut de l'Ajuntament de Roquetes. Fes clic per veure el vídeo.
A l'entrevista ens explica quines són les actuacions que s'estan portant a terme al municipi i quins són els projectes que s'executaran pròximament en cadascuna d'aquestes àrees.

Nova imatge de promoció Turística de Roquetes

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dijous, 14 Novembre 2019

pantalla turisme

Aquest matí de dijous 14 de novembre els operaris dels Serveis Municipals de l'Ajuntament de Roquetes han instal·lat al voltant de l'arbre del Mercat Municipal tres lones amb la nova imatge que servirà per promocionar turísticament el municipi amb la frase "Roquetes Turisme, Muntanya, Ciència i Tradició". El regidor de l'Àrea de Turisme, Ivan Garcia, explica que s'han escollit tres imatges dels elements més representatius que té el municipi per a promocionar Roquetes, el parc Natural dels Ports vist des de l'Observatori de l'Ebre, els barrancs com el de Lloret i les Punyetes de Roquetes. Fes clic per veure el vídeo.

A Micro Obert amb Ivan Garcia Maigi, responsable de les àrees d'Obres Públiques, Serveis i Béns, Turisme, Esports i Gestió Ambiental.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dimecres, 13 Novembre 2019

Ivan Garcia

Al programa d'Antena Caro "A Micro Obert" entrevistem a Ivan Garcia Maigi, nou regidor d'ERC en aquesta legislatura, responsable de les àrees d'Obres Públiques, Serveis i Béns, Turisme, Esports i Gestió Ambiental de l'Ajuntament de Roquetes. A l'entrevista ens explica quines són les actuacions que s'estan portant a terme al municipi i quins són els projectes que s'executaran pròximament en cadascuna d'aquestes àrees. Fes clic per veure el vídeo.

L'alcalde de Roquetes, a un pas de ser jutjat per desobediència arran de la votació de l'1-O al municipi. La jutgessa exonera de la causa dos regidors, un treballador municipal, un membre de la mesa i tres mossos.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dimecres, 13 Novembre 2019

judici

ACN - L'alcalde de Roquetes, el republicà Paco Gas, es troba a un pas de ser jutjat per desobediència arran de la votació de l'1-O al municipi. La titular del jutjat número 3 de Tortosa ha ordenat la incoació del procediment abreujat contra Gas, a qui atribueix facilitar equipaments municipals per a la consulta i col·laborar activament amb els organitzadors. Per contra, la jutgessa arxiva la causa contra la resta d'investigats: tant els regidors Josep Codorniu com Sisco Ollé i el treballador municipal Ivan Garcia, que estaven investigats per desobediència i malversació; un dels membres de la Mesa, Joan Hierro, que també era investigat per desobediència; així com tres mossos per falsificació de document públic.

Llegeix més...

Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes del mes d’octubre de 2019.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dijous, 31 Octubre 2019

Ple Ordinari 29 10 2019

El dimarts 29 d’octubre de 2019 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes el Ple Ordinari corresponent al mes d’octubre. Declaracions dels portaveus: Portaveu d’ERC, Sisco Ollé. Portaveu de Movem, David Poy. Regidor de Junts, Jordi Curto. Portaveu del PSC, Ramon Martínez. Portaveu de Cs, Ximo Llopis. A l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:

Llegeix més...

Minut de silenci davant del l'Ajuntament a les 11h. en senyal de dol i respecte a les víctimes dels aiguats.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dijous, 24 Octubre 2019

dol pels aiguats octubre

El Ple Extraordinari i Urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el dilluns 14 d'octubre.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dimecres, 16 Octubre 2019

Ple Extraordinari i Urgent 14 10 2019 2

El Ple Extraordinari i Urgent de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el dilluns 14 d'octubre, aprova per unanimitat dels grups polítics presents, ERC, Movem i Junts, una moció en resposta a la sentència contra els líders Socials i Polítics de Catalunya, en la que es demana la seva amnistia i la defensa del dret d'autodeterminació. Fes clic per veure el Ple.
Aquest passat dilluns 14 d'octubre es va celebrar un Ple Extraordinari i Urgent a l'Ajuntament de Roquetes, on van assistir els regidors de l'equip de Govern d'ERC, els regidors a l'oposició dels grups polítics de Movem i Junts, excusant la seva assistència els dos regidors del PSC i amb l'absència del regidor de Ciutadans.Segons explicava l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, el Ple es va convocar amb l'objectiu que de forma institucional, quedés constància del rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders Socials i Polítics de Catalunya.

Llegeix més...

Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Roquetes. Ordenances Fiscals i Preus Públics any 2020.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Divendres, 11 Octubre 2019

Ple Extraordinari 10 10 2019

El dijous 10 d’octubre de 2019 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes una sessió plenària Extraordinària. Van excusar la seva absència la regidora d’ERC Cinta Garcia. Declaracions dels portaveus: Declaracions dels portaveus: Portaveu d’ERC, Sisco Ollé. Portaveu de Movem, David Poy. Portaveu de Junts, Josep Codorniu. Portaveu del PSC, Ramon Martínez.
A l'ordre del dia es va portar a aprovació, com a únic punt de l’ordre del dia, les ordenances fiscals i preus públics per a l’any 2020.
ORDRE DEL DIA:
1. Hisenda i Dinamització econòmica
1.1 Aprovar, si procedeix, provisionalment imposició i modificació ordenances fiscals i preus públics per a l'any 2020.
APROVAT PER MAJORIA.
Vots a favor: ERC, Movem.
Vots d’abstenció: , Junts, PSC, Cs.

Dos comerços més de Roquetes s'adhereixen al projecte "Tiquet Fresc" del Consell Comarcal del Baix Ebre amb el suport de l'Obra Social "la Caixa".

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dijous, 10 Octubre 2019

ticket

Aquest dimecres 9 d’octubre dos comerços de Roquetes, Comestibles Halal, situat a l’avinguda del Port de Caro nº 4, i Pebel Alimentació, ubicat al carrer Major nº 13 han rebut el distintiu de comerç adherit al projecte Tiquet Fresc, una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre que permet complementar la dieta de les persones que es troben en el llindar de pobresa amb productes frescos. Aquest any el projecte Tiquet Fresc del Consell Comarcal del Baix Ebre rebrà una aportació de 20.000 euros per part de l’Obra Social “la Caixa”, mitjançant el conveni que han signat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i el director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, renovant d’aquesta manera el compromís de col·laboració amb l’ens comarcal per tal d’atendre les necessitats bàsiques d’alimentació de la població més desfavorida de la comarca. A més, del president del Consell i el director territorial de CaixaBank hi ha assistit la vicepresidenta de Serveis a les Persones del Consell, Rosalia Pegueroles; l’alcalde de Roquetes, Paco Gas; el regidor de l’Ajuntament de Roquetes i vicepresident del Consell, Ivan Garcia; i per part de “la Caixa” la directora de Banca d’Institucions, Tatiana Caro. fes clic per veure el vídeo i les fotos.

Llegeix més...

Subcategories

 • Notícies generals

  Notícies d'àmbit general.

 • El COPATE presenta a Roquetes el projecte PECT Ebrebiosfera al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras.

  El dissabte 5 de novembre de 2016 el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, va visitar l'Ajuntament de Roquetes per assistir a una reunió amb el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE).
  Fes clic per veure el vídeo i les fotos.

  Abans d'aquesta reunió Junqueras va signar al llibre d'honor de l'Ajuntament de Roquetes, on va deixar constància dels seus vincles amb les Terres de l'Ebre. A continuació Junqueras va participar a la reunió del COPATE amb l'assistència del Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, el president del COPATE i alcalde de Roquetes, Paco Gas, acompanyat del vicepresident, Alfons Montserrat i el director tècnic del Consorci, Josep Aragonès. A la trobada es va presentar al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, el Projecte d'Especialització Competitiva Territorial (PECT) de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre. El projecte, que està pressupostat en uns 4 MEUR, pretén ser un revulsiu per canviar el model econòmic del territori, amb la previsió que sigui finançat en un 50% pels fons FEDER. Junqueras va detallar que el Govern hi donarà suport a través de les direccions generals de Promoció Econòmica i d'Anàlisi Econòmica que treballaran, va dir, 'per ajudar a obrir les portes per facilitar aquests recursos'.

  En acabar la seva visita a Roquetes, Oriol Junqueras es va desplaçar fins Sant Carles de la Ràpita, on va presidir l'acte de lliurament dels XXVIII Guardons de la Pesca Catalana, organitzats per la Confraria de Pescadors de Sant Carles de la Ràpita.