Salutacions

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Presentació Publicat el Dimarts, 24 Novembre 2009

Benvinguts,

De tots és sabut que les noves tecnologies ens obren tot un món de possibilitats i nosaltres les volem aprofitar. El que teniu a les vostres pantalles és una nova eina que vol reflectir dos dels traços fonamentals de l'actual equip de govern: informació i proximitat al ciutadà.

Informació n'hi haurà molta i la nostra voluntat és actualizar-la i evolucionar-la constantment i que hi trobeu tot allò que necessiteu.

Proximitat al ciutadà ja que volem ampliar els canals de comunicació entre la població i l'Ajuntament, per fer aquest últim més proper, àgil i eficaç.

Dins de les àrees que jo represento com a regidor, hem posat les notícies d'actualitat, les informacions i normatives que creiem podeu consultar més i els enllaços que us poden ésser més útils.

També teniu l'opció d'adreçar-vos a mi, fent constar les vostres observacions, opinions i suggeriments, al meu correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Totes seran llegides i estudiades.

Aquesta pàgina web vol reflectir l'empenta de la nostra població. Us proposem que dediqueu un temps a navegar-hi per adonar-vos-en.

Us animo a fer servir aquesta nova eina que posem al vostre abast.

Gerard Gas i Vilanova

1r. tinent d'alcalde i regidor d'Obres Públiques i Serveis, d'Esports i de Dinamització Econòmica.