seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Exposició “Falsos mites en l’àmbit dels serveis socials”

Categoria principal o arrel: Qualitat de Vida Categoria: Notícies sobre Qualitat de Vida Publicat el Dilluns, 11 Novembre 2013

 

Amb la finalitat de desmentir els diferents tòpics que envolten els serveis socials i donar a conèixer la realitat del sector, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha realitzat l’exposició “Falsos mites en l’àmbit dels serveis socials”. Una exposició itinerant que visitarà els diferents municipis de la comarca.

La inauguració de l’exposició, que es podrà veure fins al 23 de novembre a la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà, ha comptat amb la participació del president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, la vicepresidenta d’Atenció a les Persones, Júlia Celma, l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, i la regidora responsable de les àrees de Qualitat de Vida i Turisme, Sra. Maribel Belmonte.

La mostra descriu 10 dels mites més generalitzats en el sector dels serveis socials. D’aquesta manera, entre d’altres, s’analitzen temàtiques en relació amb la violència masclista, les ajudes de la dependència, el paper de la gent grans dins de la nostra societat, etc. Per al president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, aquesta “parteix de la finalitat de realitzar pedagogia entre la societat i donar a conèixer la realitat dels serveis socials, així com mostrar els diferents serveis que l’ens comarcal presta en aquest sector a la ciutadania”.

L’exposició s’ha presentat per primera vegada a la ciutat de Roquetes aprofitant el marc de la campanya “Roquetes, desmuntant rumors”. En aquest sentit, l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, ha destacat que “totes aquestes accions pretenen sensibilitzar a la societat sobre els falsos rumors o exageracions que es generen en aquest sector i que circulen en el nostre entorn habitual”.

“Falsos mites en l’àmbit dels serveis socials” neix d’una proposta del Consell de Polítiques Supramunicipals del Baix Ebre. Aquest és un òrgan participatiu i consultiu que té com a finalitat promoure la participació de la ciutadania i dels agents implicats en el disseny, l’execució i el seguiment de les accions en matèria de serveis socials.