L’Ajuntament de Roquetes fa una crida a la ciutadania a no barrejar residus ni deixar voluminosos fora dels contenidors.

Categoria principal o arrel: Obres Públiques i Serveis Categoria: Notícies sobre Obres Públiques i Serveis Publicat el Dimecres, 10 Juny 2020

L’Ajuntament ofereix un servei de recollida de voluminosos a les cases, a càrrec dels operaris dels Serveis Municipals, totalment gratuït trucant al 977 50 15 11.

 

El regidor de  Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha fet una crida a la ciutadania a fer un bon ús dels contenidors de residus i la gestió de voluminosos a tota la població, principalment al disseminat, denunciant que “s'estan trobant bosses de RESTA dipositades en contenidors de reciclatge que ens provoquen a totes i tots unes elevades despeses totalment innecessàries”.

 

 

Davant d’aquestes actituds incíviques, Ivan Garcia demana a la població que:

 

  • • S’utilitzi cada contenidor per al que toca i no barrejar residus.
  • • No tirar bosses de RESTA dintre dels contenidors de reciclatge.
  • • No deixar bosses ni voluminosos fora dels contenidors.

 

També recorda que “l’Ajuntament té en funcionament un servei de recollida de voluminosos gratuït trucant al 977 50 15 11 on operaris dels Serveis Municipals ens ho vindran a recollir a casa. El mal ús i l'incivisme d'alguns només embruta la imatge Roquetes i ens toca a la butxaca a tots, pensa en tu però també pensa amb els demés”.

 

Finalment el regidor de  Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha anunciat que s’està treballant conjuntament amb el COPATE amb una campanya informativa de sensibilització i altres mesures per millorar la gestió de residus a Roquetes.

 

 

https://www.facebook.com/230861036927994/posts/3493225770691488/?sfnsn=scwspmo&extid=o94X6KymR6LBDcOb&d=n&vh=e