seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

La Tertúlia - 1ª Ultra Trail Estels del Sud al Massís dels Ports - 06-03-15

Categoria principal o arrel: Esports Categoria: Notícies sobre Esports Publicat el Divendres, 06 Març 2015

I_ultra_trail_estels_del_sudA la Tertúlia d'Antena Caro parlarem de la 1a Ultra Trail Estels del Sud al Massís dels Ports, una prova esportiva organitzada pel Club Trail Roquetes i l'empresa de promocions esportives Kebo Events. La ruta Estels del Sud és una ruta consolidada que ofereix la possibilitat de fer travessa per etapes pel Massís dels Ports i, a més, dóna nom a la marca creada pels cinc refugis existents i que són punts de referència de la ruta: A Caro el ''Nou Refugi Caro''; a Paüls ''Ca les Barberes''; a Arnes ''Lo Corral d'Arnes''; a Beseit ''la Fàbrica de Solfa'' i a Font Ferrera ''Refugi de Font Ferrera''. D'aquesta primera edició de l'Ultra Trail Estels del Sud, que recorrerà el Massís dels Ports els dies 2 i 3 de maig, en parlem amb (d'esquerra a dreta) Albert Segura, president del Club Trail Roquetes; Maria Pérez, del Nou Refugi Caro en representació dels refugis de la ruta Estels del Sud; Paco Gas, alcalde de Roquetes en representació de les administracions públiques que col·laboren i en connexió telefònica, Jordi Pallarès, director general de Kébo Events. Fes clic per veure el vídeo.

Aquesta competició, que s'inclou en el calendari de la IV Copa Catalana de Curses d'Ultraresistència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, consta d'una prova reina o Ultra Trail, que recorrerà 107 km amb un desnivell positiu de 4.636 metres. La sortida i arribada se situa al Mont Caro a Tortosa i passarà pels municipis de Paüls, Arnes, Beseit i fins al refugi de Font Ferrera a La Sénia.

Al mateix temps, se celebrarà una prova mitjana o ''half'' que recorrerà 67 km entre Mont Caro i Beseit amb un desnivell positiu de 2706 m. I, també per al dissabte 2 de maig s'ha programat una marxa solidària que recorrerà 7'5 km amb un desnivell de 430 metres positius fins al cim del Mont Caro. A més a més, l'organització ha volgut complementar aquesta competició amb tot un seguit d'activitats a la Plaça de l'Esquirol de Caro per animar els participats i acompanyants.