"A Micro Obert" - Tere Moreso, Regidora d'Hisenda de Roquetes, explica el Pressupost General del 2014. 13-01-14.

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dilluns, 13 Gener 2014

tere_moresoEl passat 30 de desembre de 2013 el ple de l'ajuntament de Roquetes va aprovar el pressupost per a l'exercici 2014, amb un import de 5.844.037,76 euros, amb els vots favorables de l'equip de govern, format per ERC i CIU, els vots d'abstenció del PP i PxC i el vot en contra del PSC.
Al programa d'Antena Caro "A MicroObert" d'aquesta setmana, la regidora d'ERC responsable de l'Àrea d'Hisenda de Roquetes, Tere Moreso, ha qualificat el pressupost 2014 de continuista, auster i rigorós. En un període de 6 anys el pressupost de Roquetes ha disminuït més de 5 milions d'euros. Aquest 2014 els ingressos previstos respecte al 2013 baixen un 7,72% i les despeses es rebaixen en un 5,56%. Pel que fa als ingressos previstos gaire bé el 60% es recaptarà dels impostos directes com l'IBI i de les taxes i preus públics, tot i que aquests impostos no s'han apujat i han quedat congelats al mateix nivell que el 2013. El que si s'ha incrementat, en un 5,61%, és la partida destinada al teixit social de la ciutat, concretament en la creació d'una partida destinada a un conveni amb el nou centre de dia. Pel que respecta a les despeses, gairebé el 78% es destinarà al funcionament del dia a dia de l'ajuntament, com són les partides de personal i despeses corrents. Finalment l'apartat d'inversions, s'ha reduit un 88% respecte al 2013 i aquest any només es destinarà a fer obres el 1,03% del pressupost.
La regidora de l'Àrea d'Hisenda, Tere Moreso, ha remarcat que l'objectiu de l'equip de govern és sanejar el deute de l'ajuntament de Roquetes sense deixar de banda la despesa social i mantenir tot el que durant els darrers anys s'ha lluitat per aconseguir.

Fes clic per veure el vídeo