seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

El grup ecologista GEPEC signa amb l'Ajuntament de Roquetes, el primer conveni de tot Catalunya per ubicar un refugi de ratpenats al terrat de l'edifici consistorial. (12-11-13)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dimecres, 13 Novembre 2013

Signatura ConveniEl Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya, (GEPEC-EdC) ha signat amb l’Ajuntament de Roquetes un conveni de custòdia per ubicar al terrat de l’edifici un refugi per ratpenats. Aquest és el primer acord d’aquestes característiques a tot Catalunya. Aquest acord forma part del Projecte de Custòdia del Territori amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i la Fundación Biodiversidad.
El President de GEPEC-EdC, Andreu Escolà, destacava l'originalitat del projecte i la seva doble vessant de protecció i investigació dels ratpenats. Per la seva part l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, destacava la funció que fan els ratpenats a l’hora de menjar mosquits el que dona millor qualitat de vida als veïns.
El conveni permetrà al GEPEC fer la gestió d’aquest refugi durant 15 anys a l’hora que dona la possibilitat a què si hi ha interès per part dels veïns, també es puguin instal•lar refugis a altres llocs de la població. Fes clic per veure el vídeo