seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Esports, la jornada del cap de setmana (01-02-03 nov. 2013)

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dimecres, 06 Novembre 2013

CFSRClub Futbol Sala Roquetes, la jornada del cap de setmana i propera jornada. Amb David Castrejón, Clic aquí per veure el vídeo.

 

CDRClub Deportiu Roquetenc, la jornada del cap de setmana i la propera jornada. Amb J.A. Vilchez. Clic aquí per veure el vídeo.

 

CVRClub Volei Roquetes, la jornada del cap de setmana i propera jornada. Amb Benjamín Cuevas. Clic aquí per veure el vídeo.

 

CPRCLUB PATI ROQUETES. El passat dissabte 02 de novembre es va celebrar el CAMPIONAT DE LA TARDOR 2013 provincial, a la pista del Club Patí Cambrils. On hi van serpresents diverses patinadores del Club Patí Roquetes, PAULA ESTUPIÑA, va quedar en primera posició en la categoria Infantil. D’aquesta forma, aquesta patinadora s’ha classificat per a la CopaCatalana, que es durà a terme el 23 de novembre a Vidreres (Girona).
LAIA PORCAR, en categoria Aleví va assolir la quinta posició. NEREA ESTUPIÑA, va quedar en onzena posició en el Grup de Certificaton entraven totes les edats.
Els 01 i 02 de novembre es va celebrar el Campionat d’Espanya de patinatge artístic, categoria aleví a la ciutat de Alhaurín de la Torre (Màlaga).
El Club Patí Roquetes va estar present amb la patinadora GEMMA CURTO en la categoria Aleví. Cal destacar l’elevat nivell de totes les patinadores participants, motiu pel que cal valorar positivament l’actuació de la patinadora del Club Patí Roquetes, GEMMA CURTO va ocupar la 7ª posició en aquest campionat d’Espanya.