seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

III Concurso de Ideas Tecnológicas para el Comercio Minorista (3)

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a particulars Publicat el Dilluns, 19 Octubre 2020

Amb l'objectiu de donar suport al petit comerç i frenar la seva desaparició, la Secretaría de Estado de Comercio del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, en col·laboració amb la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) i amb la Sociedad Estatal Correos y Telégrafos S.A. S.M.E convoca la Tercera edición del Concurso de Ideas Tecnológicas para el Comercio Minorista, amb la fi de promoure el talent i la innovació i contribuir a generar solucions tecnològiques al comerç minorista i que serveixin per dinamitzar i modernitzar el petit comerç.

La defensa del petit comerç és un objectiu que requereix de l'acció conjunta de tots els actors implicats: les Administracions, les organitzacions de l'àmbit privat i la societat en el seu conjunt.

Entre els destinataris del Concurs es troba la població jove, estudiants, emprenedors/es, etc. La millors idees rebran un premi en metàl·lic i els guanyadors tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes en un Acte d'entrega de premis.

La dotació econòmica dels premis ha augmentat notablement, passant dels 5.000€ de la II Edició a 34.000 € a la present Edició, essent el primer premi de 10.000€.

Resolució de la Convocatòria (amb els 2 annexes necessaris per la presentació, en format electrònic, dels projectes). S'han de remetre els 2 Annexes a la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Termini de presentació dels projectes finalitza el 31 d'octubre de 2020

Butlleta resum d'informació bàsica del concurs: objectius, categories, destinataris, criteris de valoració, etc.