Subvencions a entitats per atendre famílies amb fills en situació de vulnerabilitat

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a particulars Publicat el Dilluns, 09 Juny 2014

Es finançaran ajudes econòmiques i serveis a les famílies en situació de vulnerabilitat i amb infants a càrrec perquè puguin cobrir necessitats bàsiques

El Departament de Benestar Social i Família destinarà aquest 2014 dos milions d'euros a una convocatòria extraordinària de subvencions adreçada a entitats socials per al desenvolupament d'actuacions d'atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat, especialment les que tenen infants a càrrec.

En concret, es finançaran ajudes econòmiques i la prestació de serveis al col·lectiu en qüestió amb l'objectiu de cobrir les necessitats bàsiques d'alimentació, higiene personal, vestimenta, medicaments i altres productes per promoure la millora o preservació de la salut, així com les despeses de manteniment bàsic de la llar o altres de naturalesa similar.

Les entitats interessades tenen 20 dies naturals per presentar les seves sol·licituds a comptar de l'endemà de la publicació de l'Ordre al DOGC. Ho poden fer a través dels registres del Departament de Benestar Social i Família, preferentment, i també a través del portal web de l'Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la Generalitat. Les actuacions subvencionables s'hauran de desenvolupar al llarg de l'actual any en curs.

OVT: Accedir al tràmit