Campanya Compra a casa, Compra a Roquetes i La Ravaleta amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Divendres, 11 Desembre 2020

imagen

"Compra a casa, Compra a Roquetes" és el nom de la campanya que impulsa l’Ajuntament de Roquetes per dinamitzar el comerç local coincidint amb les festes nadalenques i que constarà de diferents accions dirigides als comerços i clients.

La campanya comença aquest divendres amb el repartiment d'avets de Nadal a tots els comerços. També es distribuiran bosses amb el logotip de la campanya per repartir-les als clients que facin les compres a Roquetes.

Aquesta campanya pretén reactivar el comerç i la restauració local, greument afectats per la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la COVID-19. Se suma a altres accions que, des de l’inici de l’emergència sanitària, l’Ajuntament ha posat en marxa per donar suport econòmic i logístic a aquests sectors, generant, així, un clima positiu i de suport entre la ciutadania.

“Compra a casa, compra a Roquetes” vol posar de relleu els principals valors del comerç de la ciutat, un element vertebrador i cohesionador, que dóna resposta a totes les demandes amb una atenció personal i especialitzada, que genera ocupació i aporta riquesa a l’economia local, sostenible i de km 0. “Un sector que durant l’emergència sanitària ha cercat noves fórmules per seguir oferint el millor servei a la clientela, amb comandes a domicili o a través d’eines digitals”, remarca la regidora de l’Àrea de Dinamització econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Tere Moreso.