Curs "La participació a les entitats", del 22 de maig al 26 de juny (de caràcter gratuït)

Categoria principal o arrel: Cultura Categoria: Associacions i Entitats Publicat el Dilluns, 05 Mai 2014

"La participació interna a les entitats"

La Fundació Pere Tarrés, amb el suport del Programa d'Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals, organitza el curs "La participació a les entitats", de caràcter gratuït, del 22 de maig al 26 de juny a Barcelona.

El curs pretén donar eines a les entitats perquè puguin afrontar un pla de millora de la participació a partir d'un enfocament lligat a la solució pràctica de les pròpies mancances. Més que promoure l'elaboració de grans plans de participació, el curs planteja que cal focalitzar els esforços en elements desencadenants de millores substantives en la participació dels directius, socis, col·laboradors, voluntaris, professionals o bé finançadors.

Objectius

Fomentar la reflexió entorn de la qualitat democràtica

Aprendre a fer un diagnòstic de la participació en el si de l'entitat

Conèixer els recursos existents en participació interna

Aprendre a elaborar un pla de millora de la participació

Iniciar un procés de millora de la participació interna

Adoptar un enfocament de pensament-acció per al foment de la participació interna

Destinataris

El curs està adreçat a professionals o directius del món associatiu català que vulguin impulsar processos de millora de la participació interna de les entitats.

Modalitats del curs:

1. Semi-presencial: La formació ofereix un programa presencial combinat amb l'estudi a distància mitjançant la Plataforma Moodle. El model semi-presencial s'adapta a les necessitats individuals sense renunciar al valor afegit de l' intercanvi personal del procés d'aprenentatge i el contacte directe amb el professorat.

2. E-learning: El programa de formació e-learning es basa en una modalitat asíncrona (diferida en el temps) que et permetrà gestionar el teu propi aprenentatge, contant amb el seguiment i suport del tutor. Es tracta d'una formació a distància 100% e-learning mitjançant la Plataforma Moodle.

Calendari i programa

Del 22 de maig de 2014 al 26 de juny de 2014

Horari: dijous, de 16 a 19h

Hores Teòriques: 25hores

Inscripcions

1. Omple la butlleta d'inscripció accedint a l'enllaç

2. Envia-la a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Data límit d'inscripció: 14 de maig de 2014. Les places són limitades. La confirmació definitiva de la inscripció es comunicarà a finals de la segona setmana de maig.