30 dies d’absència

Categoria principal o arrel: Blocs Roquetes Categoria: Bloc de l'Alcalde Publicat el Dilluns, 21 Setembre 2015

30 dies d'absència

El passat dijous 17 de setembre vaig rebre l'alta mèdica que em va permetre reincorporar a la feina de l'ajuntament després de 30 dies de baixa. Una llarga absència -en 8 anys a l'alcaldia mai havia estat més de 5 dies sense acudir a l'ajuntament- deguda a una operació de càncer de còlon que em va ser diagnosticada a mitjans del mes de juliol. Han estat dies difícils però, avui ja semblen superats. No obstant, ara hauré de continuar amb una sèrie de controls mèdics i el tractament adequat per poder considerar superada, o almenys controlada, aquesta malaltia.

No ha estat fàcil, per a ningú ho és, primer pel cop dur que reps quan et comuniquen la malaltia que tens, i després per la recuperació de l'operació. No es fàcil, però en el meu cas veig possible superar-ho; per un costat, pels avenços de la medicina i, sobretot, haver diagnosticat el tumor en una fase inicial; i per l'altre, per l'ajuda i la companyia de la família, i també, per les mostres constants de suport d'amigues i amics i de molta més gent.

És per això que amb aquest escrit vull agrair a tothom el suport i les mostres de solidaritat que heu tingut amb mi, perquè han estat un reforç important a les ganes de superar una situació d'aquestes característiques. Una solidaritat que vull fer extensible a totes aquelles persones, i els seus familiars, que d'una manera o altra, amb un diagnòstic o un altre, també pateixen càncer.

També dir-vos que, en tot aquest temps d'absència meva, l'ajuntament ha estat perfectament dirigit i gestionat pels companys de l'equip de govern als quals també vull agrair el seu treball més enllà de la responsabilitat que cadascú tenim. A totes i tots, així com a les treballadores i treballadors de l'ajuntament, moltes gràcies.

I res més, torno a estar a la seva disposició en tot allò que els pugui ajudar, aclarir o, simplement escoltar, respecte a les obligacions que tinc com alcalde de la ciutat de Roquetes.

Paco Gas
Alcalde de Roquetes