Presentació

Categoria principal o arrel: Joventut Categoria: Joventut Publicat el Divendres, 27 Novembre 2009

Sisco OllerDes de la regidoria de joventut us donem la benvinguda a la nostra pàgina web.

La ciutat de Roquetes a hores d’ara té una població amb gairebé vuit mil cinc-cents habitants i té una població jove al voltant del 31%.
Per tant aquest espai intentarà donar-vos a conèixer què volem fer des d’aquesta regidoria.
Roquetes reflecteix els canvis que experiementa la nostra societat, ja que només deu anys enrera, la població jove del municipi representava poc més del 20% total i sense gairebé cap persona nouvinguda. Canvis que des de l’ajuntament volem afrontar donant-li la resposta que creiem que es necessita a partir de la reflexió fruit d’una diagnosi prèvia.
La joventut avui en dia és polièdrica; té molts vessants i facetes. Hi ha joves que viuen amb els pares, d’altres amb la parella, d’altres sols; els uns tenen fills els altres no, uns treballen, els altres estan aturats, els uns estudien, els altres no,... És una realitat polièdrica que a partir del Pla local de Joventut intentem donar resposta.
Hem creat un espai de trobada que és el nou Casal de Joventut situat a la primera planta de l’antic ajuntament, on hi ha ubicat un punt d’informació juvenil (PIJ) creat per informar i donar a conèixer totes les propostes que volem tirar a endavant a través del Pla local, la dinamització del jovent i el telecentre. Ha de ser un espai de trobada per a què escolteu les nostres propostes i escoltem nosaltres les que vosaltres pugueu fer.
El Pla local girarà al voltant de la formació contínua, la cohesió social entre les diferents cultures, xerrades informatives i de sensibilització d’aquells temes que afecten a la joventut i aspectes lúdics de trobada com música, cultura i gastronomia. Així com la promoció d’entitats locals que també és un manera de bastir teixit social tenint la gent jove com a pal de paller.
En definitiva és un projecte per a vatros i vostre.
Veniu a les trobades que anirem fent periòdicament que parlarem, planificarem i xalarem.
Us hi esperem !
Sisco Ollé.
Regidor de Joventut de l'Ajuntament de Roquetes