Sr. Ramon Joaquin Martínez Gallardo

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2019-2023 Publicat el Dissabte, 17 Agost 2019
Ramon Martinez

Sr. Ramon Joaquin Martínez Gallardo, regidor

Grup municipal: PSC-CP

 

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Treballador de ADIF a Tortosa. 

Membre de l'executiva del PSC a Roquetes.

 

Nascut a Roquetes el 22 d'Agost de 1957, casat i pare de dos fills. Titulació de batxillerat superior i cap de circulació dins l'empresa RENFE.

La seva vida laboral va començar com a empleat d'hoteleria de l'any 1973 fins al 1975, any que va entrar a treballar a l'empresa Pinsos Borràs, fins el 1976. El mateix any va fer el servei militar i les pràctiques a l'empresa RENFE fins fins al 1979. L'any 1980 va iniciar a Cambrils les tasques de factor i factor de circulació, iniciant un seguit de desplaçaments, passant l'any 1981 a la Plaça Catalunya de Barcelona, a Salou l'any següent; durant el període del 1982 al 2001 va treballar a la seu de Tortosa, seguit pel període de 2001 fins al 2010 quan va tornar a Cambrils, acabat aquest, va retornar a Tortosa fins la data actual on exerceix les funcions de factor.

A nivell personal, els seu interessos més propers són la continuïtat laboral a la ciutat de Tortosa fins el dia de la seva jubilació i el compliment dels 4 anys com a regidor de l'Ajuntament de Roquetes.

Per a la ciutat de Roquetes, destaca la importància de dinamitzar i enriquir el municipi apropant noves empreses, creant així nous llocs de treball i reforçant el comerç local.

A més a més, valora positivament la possibilitat de crear zones verdes dins de la ciutat.  

 

Declaració d'activitats i béns.