Sra. M. Teresa Moreso Gisbert

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2019-2023 Publicat el Dilluns, 26 Agost 2019

 

Tere Moreso

Sra. M. Teresa Moreso Gisbert, segona tinenta d'alcalde

Grup municipal: ERC-AM

 

Hisenda i Dinamització Econòmica

 

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Funcionària de l'Àrea d'Hisenda de l'Ajuntament de Tortosa.

 

 

Nascuda a Tortosa el 21 de gener de 1968, m'he criat al carrer La Parra al mig mateix de la zona antiga de Roquetes. Sóc mare de dos fills. Els meus estudis van començar al col·legi Mestre Marcel·lí Domingo quan encara es deia Menéndez y Pelayo. Vaig continuar estudiant primària al col·legi de la Consolació. Els estudis de batxillerat els vaig realitzar a l'institut Joaquim Bau. Desprès vaig obtenir el títol de graduat superior en Administració a l'IES de l'Ebre. Vaig iniciar estudis del grau de Polítiques i Ciències de l'Administració, estudis que de moment, s'han quedat aturats.

De caràcter participatiu, sempre he estat vinculada al teixit associatiu, tant en el món del foment de d’esport com en el món de la cultura popular. Sóc aficionada al senderisme i a la natura i la meva gran passió és la lectura.

Vaig iniciar la meva vida laboral com administrativa en una empresa del sector de l'automoció. Des de l'any 1994 treballo a l'administració pública, concretament a l'Ajuntament de Tortosa, com administrativa del departament d'intervenció, la qual cosa m'ha donat un bagatge per tal de poder encarar el repte que se'm va encomanar de ser regidora de l'àrea d'hisenda.

Sóc regidora per Esquerra i responsable d’aquesta àrea, per segona legislatura consecutiva. Entre les meves funcions hi ha la gestió dels comptes del consistori L’àrea d’Hisenda té competències sobre el pressupost i la gestió pressupostària, recaptació i tresoreria. També sobre ordenances fiscals, rendes i inspecció fiscal i qualsevol assumpte referent a la Hisenda municipal, així com la coordinació financera amb la resta de regidories.

Un dels objectius de la regidoria és la gestió de la hisenda pública des dels màxims criteris d’eficàcia i d’eficiència perquè els recursos municipals es puguin destinar a totes aquelles actuacions necessàries, com ho és també, en paral·lel a aquest objectiu, avançar en termes de transparència, donant compte puntual i detallat a la ciutadania del detall d’aquesta gestió, i a la vegada optimitzar al màxim tant els recursos personals com els econòmics per oferir el millor servei a la ciutadania.

 

 

Declaració d'activitats i béns.