Sr. Josep Codorniu Suñer

Categoria principal o arrel: Ple Categoria: Corporació municipal 2019-2023 Publicat el Dilluns, 19 Agost 2019

 

Josep Codorniu                                 

Sr. Josep Codorniu Suñer, regidor 

Grup municipal: Junts per Roquetes i Junts per la Ravaleta


Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Nascut a Jesús el 10 de juny de 1967, vaig cursar els meus estudis d’EGB al Col·legi Daniel Mangrané, BUP i COU a La Salle Tarragona. Un cop finalitzats aquests, vaig cursar estudis a la Universitat de Barcelona, Escola de Graduats Social de Tarragona. Col·legiat com a Graduat Social a l'Il·lm. Col·legi de Graduats Socials de Castelló del 1994 fins al 1997, i des d’aquest any al Il·lm. Col·legi de Graduats Socials de Tarragona.

Professionalment, vaig iniciar la meva carrera a Consulting Gabinet d’estudis, SL del 1992 i fins el 1997, quan vaig constituir GEACEM Gabinet d’Assessors, SCCL, amb dos socis més, essent el president i soci fundador de la cooperativa, on actualment treballo en l'assessorament d'empreses i treballadors/es en el marc jurídic de les relacions laborals.

Estic casat i sóc pare d'un nen i una nena, que com tot pare diré, són el que cada dia m’empeny a treballar més i millor per fer de Roquetes una ciutat millor i on puguin tenir un gran futur. Sóc soci de la Penya Barcelonista Mont Caro, de la Lliga contra el càncer, de l’AMPA Marcel·lí Domingo, del Club d’escacs Peó 8, de la Societat de Caçadors La Perdiz Roquetense, del Club Voleibol Roquetes i del Patronat de festes, per col·laborar i contribuir en el teixit participatiu i associatiu de la nostra ciutat.

Sóc regidor per Convergència Democràtica de Catalunya des de l’any 2011, on des d’aquest any tinc la responsabilitat de gestionar les regidories d’Esports, Llicències d’Activitat i Dinamització Econòmica, i actualment, les funcions de segon tinent d’alcalde.

 

 

Declaració d'activitats i béns.