Roquetes se suma a la campanya 'Fes un pas cap a la diversitat' en suport al col·lectiu LGBTI

Categoria principal o arrel: Qualitat de Vida Categoria: Notícies sobre Qualitat de Vida Publicat el Dijous, 25 Juny 2020

Roquetes se suma a la campanya 'Fes un pas cap a la diversitat' en suport al col·lectiu LGBTI.

Amb motiu de la commemoració aquest diumenge 28 de juny, del Dia Internacional de l'Orgull LGBTI, l'Ajuntament de Roquetes se suma a la campanya 'Fes un pas cap a la diversitat', pintant un banc a Roquetes amb els colors de la bandera de l'arc de Sant Martí de l'Alliberament LGBTI. Aquesta acció també es portarà a terme en altres punts de la ciutat i de la Raval de Cristo.

La regidora de Qualitat de Vida, Cinta Garcia, ha pintat personalment el banc situat al carrer Pare Romanya, acompanyada del regidor dels Serveis Municipals de l'Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, i d'operaris municipals que han donat suport a l'activitat.

La regidora de Qualitat de Vida, Cinta Garcia, ha manifestat que "des de l'Ajuntament de Roquetes, amb petits gestos com aquests, es vol lluitar per garantir els drets de la gent i que tinguin la llibertat de poder estimar a qui es vulgui sempre amb respecte. Malauradament encara avui en dia ens toca lluitar per evitar els atacs al col·lectiu LGBTI, per això des de l'Ajuntament hem d'anar fent polítiques perquè això no passi i es pugui aconseguir la normalitat".

Amb aquesta pintada del banc amb els colors de la bandera de l'Alliberament LGBTI, remarca Cinta Garcia "ens ha de servir per adornar-nos compte que encara hem de lluitar per garantir aquests drets".

Veure el video

 

LGTBI

 

LGTBI2

LGTBI3

LGTBI4